fbpx

1 APRIL!

1 APRIL!

De meeste mensen hebben het al geraden; onze vacature voor snelbouwer is een 1 april grap. Want natuurlijk gaan wij geen gebouwde sets aanbieden; het bouwen is tenslotte het allerleukste van LEGO! Wij hebben heel veel reacties gekregen en zetten de leukste hierbij op een rijtje.

De vacature

Mocht je het gemist hebben; afgelopen week hebben wij onze vacature online gezet. “Vanaf april 2018 zullen wij in onze LEGO winkel in Nieuwerkerk ad IJssel sets verkopen die al in elkaar gezet zijn. Dit omdat wij merken dat mensen steeds drukker zijn; met deze service kunnen wij tijd voor hen besparen. Daarom zijn wij op zoek naar;
Snelbouwers om LEGO sets in elkaar te zetten (m/v)
Deze functie is uitermate geschikt om naast jouw huidige baan of school te doen. De volledige vacature zie je hier.

De reacties

Nadat onze vacature online stond kregen wij al snel de eerste reacties binnen. Veel enthousiaste reacties waarbij mensen iemand anders tagte in het bericht; zij dachten natuurlijk aan echte LEGO liefhebbers. Er was ook veel twijfel, want dit kon toch niet echt zijn? Wij kregen berichtjes, telefoontjes en mensen in de winkel vroegen er zelfs naar! Het was soms best lastig om met een stalen gezicht te blijven volhouden dat het echt een serieuze vacature was.

De echte fan

De echte LEGO fan had echter al snel door dat het om een 1 april grap ging en twijfelde geen moment. Dit kon gewoon niet waar zijn, want het allerleukste aan LEGO is het bouwen! No way dat mensen een in elkaar gezette set gingen kopen! Toch waren er mensen die echt geïnteresseerd waren, dus misschien is het toch niet eens zo’n heel gek idee haha.

De selectiemiddag

En dan de grote vraag; hebben wij echte sollicitaties gehad! Je kon solliciteren tijdens de selectiemiddag afgelopen vrijdag, waarbij je een setje zo snel mogelijk in elkaar moest zetten. Helaas stonden er geen hordes mensen te wachten, daarvoor was het wel te duidelijk dat het een 1 april grap was. Maar er waren toch enkele sollicitanten die een kansje wilde wagen. Hulde!

Wat vind jij, was het een geslaagde 1 april grap?