LEGO 40355 Jaar van de Rat GRATIS

LEGO 40355 Jaar van de Rat GRATIS

Vandaag 25 januari vieren de Chinezen de start van hun nieuwe jaar! Wij vieren dat mee met een gave gratis LEGO Rat bij besteding vanaf €79,99

40355 Jaar van de Rat

De rat heeft maar liefst 162 onderdelen en het setje heeft een winkelwaarde van €9,99. Dit symbool van het jaar 2020 kun je zelf bouwen, is verstelbaar, heeft een podium met bloem- en bladelementen en een gegraveerde geldenvelop met goudkleurige print.  Dit ratje heeft een draaibare kop en beweegbare oren en poten, grote ogen, een roze neus en een lange staart. De hersluitbare doos is voorzien van een gedrukt van/voor-label waarop je een persoonlijk bericht kunt schrijven. Dankzij de hersluitbare cadeaudoos is dit een perfect cadeau voor Chinees nieuwjaar voor kinderen en LEGO fans.

De actie is geldig in de winkel en webwinkel. OP = OP

 

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.