Activiteiten in onze winkel

Er is altijd wat te doen bij ons in de winkel!

Altijd te doen

Je kunt altijd lekker bij ons komen bouwen, aan onze luxe tafel met LEGO. Ook is er altijd een leuke speurtocht (wisselt per maand), waarbij je een kleine verrassing krijgt als je hem hebt gedaan.  In de vakantie hebben wij ook extra LEGO sets staat, waar je mee kunt spelen of bouwen.

In de vakantie

Tijdens de voorjaarsvakantie is er weer van alles te doen!

P.S. Zie je het niet staan? Vraag er gerust om bij de kassa. Dit is overigens zonder begeleiding; dus neem je papa, mama, opa of oma gezellig mee!

Thema dagen

Ook hebben wij regelmatig activiteiten, zoals een Treinendag, Friends dag of Ninjago Dag. Via Facebook vind je het overzicht van alle komende activiteiten en kun je ook kijken welke er al geweest zijn.

Bekijk het overzicht van de activiteiten.

Speciale gebeurtenissen

Wat onze meest bijzondere gebeurtenissen waren? Wat dacht je van onze ‘Over LEGO lopen’ wedstrijd of ‘Zwemmen in LEGO’.  Je kunt het soms zo gek niet verzinnen!

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.