fbpx

Heb jij al een verlanglijstje gemaakt?

Heb jij al een verlanglijstje gemaakt?

De poster in onze winkel kan je bijna niet ontgaan zijn; wij zouden het heel leuk vinden als je een verlanglijstje bij ons komt maken! Als je dit doet, dan krijg je niet alleen de leukste cadeaus voor jouw verjaardag, maar ook nog iets anders.

Hoe werkt het

Als jij jouw verlanglijstje maakt, of eigenlijk jouw cadeaumandje, dan krijg je een leuke verrassing van ons. Het vullen van een cadeaumandje gaat heel eenvoudig. Vraag in de winkel even om een mandje of misschien zie je er bij binnenkomst al eentje staan. In het mandje kun je dan de LEGO doen die jij graag voor jouw verjaardag wilt. Misschien is het goed om hierbij rekening te houden met de personen van wie je cadeautjes gaat krijgen. Als je een mandje maakt voor jouw kinderfeestjes; houdt er dan rekening mee dat je er meerdere setjes in doet van €5,– a €10,–. Als je ook cadeaus vraagt aan jouw familie, dan kun je er misschien ook wel wat grotere setjes in doen.

Een verrassing

Als je alle setjes in het mandje hebt gedaan, loop dan even naar de kassa. Wij vragen dan jouw naam en de datum van jouw feestje; zodat wij weten tot wanneer het mandje kan blijven staan. Op het mandje zetten wij dan jouw naam, zodat iedereen weet dat dit de LEGO cadeaus zijn die jij graag wilt hebben. Daarna volgt ook nog iets leuks; jij krijgt een leuke verrassing van ons! Dat is toch altijd leuk, niet?

Laat iedereen het weten

Daarna is het natuurlijk belangrijk dat jij iedereen laat weten dat jij een verlanglijstje hebt liggen bij Brick King LEGO winkel! Anders weet niemand van jouw wensen af en zal er ook niets gekozen worden. En dat zou zonde zijn, nietwaar? Je kunt het op de uitnodiging van jouw feestje zetten of misschien stuurt jouw vader of moeder het wel via een berichtje naar alle familie en vrienden.

Goed te weten

  • Maak zo’n twee weken van te voren een cadeaumandje; langer daarvoor heeft niet zoveel zin.
  • Korter van te voren kan wel; mensen kopen meestal een paar dagen van te voren een cadeau.

Heb je nog vragen? Neem gerust even contact op of vraag erna in de winkel!