Special Guest; Bananenbuurman

Op zaterdag 29 juni is alweer de derde editie van onze Treinendag, in samenwerking met de Facebook groep LEGO Hobby treinen. Vorig jaar was het een groot feest; met een stoomlocomotievendepot waar locomotieven op de draaischuif kunnen, water kunnen nemen, kolen kunnen laden en nog meer. Ook was er een modulair station, vol met kleine details en is al op veel verschillende grote LEGO shows geweest. Dit jaar gaan wij jullie met iets anders verrassen; een bezoek van de enige echte Bananenbuurman!

Bananenbuurman

De naam Bananenbuurman zal je op het eerste gezicht niets zeggen, maar op YouTube is Merijn een ware sensatie met bijna 160.000 volgers! Hij maakt filmpjes met LEGO treinen, maar niet op standaard manier. Het filmpje waarbij de LEGO trein 60051 op echte rails rijdt, heeft maar liefst 15 miljoen weergaven! Ook populair zijn de filmpjes waarbij de trein een gigantische loop maakt en waar de trein een soort onder water rijdt. Op het YouTube kanaal van bananenbuurman kijk je je ogen uit!

Treinendag

Zoals gezegd is Bananenbuurman een begrip en daarom vinden wij zo leuk dat hij op onze Treinendag aanwezig is! Hij zorg voort een gave treinbaan waar iedereen zelf met treinen dan rijden, dat wordt leuk! Ook neemt hij TrixBrix mee, dit zijn 3d geprinte rails voor LEGO treinen en die kunnen alleen die dag worden gekocht in de winkel. Ook zullen zijn filmpjes te zien zijn in de winkel; waardoor iedereen misschien nog meer inspiratie krijgt.

En verder

Maar dat is natuurlijk niet alles; er is nog veel meer leuks te doen via onze Treinendag! Hou ons in de gaten voor meer informatie!