Bouw jouw eigen LEGO minifiguur

IN VERBAND MET CORONA IS DE MINIFIGUURTAFEL MOMENTEEL GESLOTEN!
Het is nog wel mogelijk om een minifiguur uit onze kast te kopen. Online is dit helaas niet mogelijk.

Op speciaal verzoek van onze klanten; vanaf nu kun je jouw eigen minifiguur bouwen bij Brick King! Hoe het werkt? Bij ons in de winkel met LEGO hebben wij een mooie tafel met alle onderdelen die je nodig hebt. Elk minifiguur bestaat uit 5 onderdelen en je stelt hem heel makkelijk samen. De kosten hiervan zijn €1,94 per minifguurtje. Een eventuele extra accessoire kost €0,30.

Let op: het aanbod van onderdelen kan per keer verschillen! Het is vaak niet mogelijk om iemand precies na te maken, het zijn generieke onderdelen.

Stap 1; beentjes

Maak een keuze uit een van de verschillende soorten/ kleuren beentjes die er zijn. Soms zijn er ook korte beentjes aanwezig; leuk voor kinderen.

Stap 2; lijfje

Kies daarna het lijfje van jouw keuze.

Stap 3; hoofdje

Als derde kies je een van de aanwezige hoofdjes. Kies je voor een vrolijk gezicht, een boos gezicht, met een snor of mooie wimpers! Of kies je er juist een een dubbel gezicht!

Stap 4; petje of haar

Stap 4; kies een petje of haar voor op het hoofdje.

Stap 5; accessoire

Als laatste kies je een de aanwezige accessoires. Er zijn veel verschillende accessoires, zoals een zwaard, mes, beker, brief, verrekijker of nog meer. Als je niet kunt kiezen; extra accessoires kosten €0,30 per stuk.

Stel jouw minifiguur samen en reken hem af bij de kassa.

Tijdens het kinderfeestje

Tijdens het kinderfeestje is het ook mogelijk om een eigen minifiguur samen te stellen. De onderdelen zijn dan beschikbaar in de feestkamer.

Combineer met andere minifiguurtjes

In onze winkel vind je allerlei verschillende minifigures in onze luxe kast. Het aanbod is wisselend maar er zit altijd iets leuks bij! Natuurlijk hebben wij ook de nieuwste serie minifigs. Combineer ze met onze minifiguurtjes die je zelf kunt samen stellen en je bent verzekerd van een écht uniek exemplaar!


De inhoud van onze minifiguurkast is altijd verschillend! Voor sommige minifigs telt OP=OP.