fbpx

14 april; Bouwwedstrijd voor speeltuin IJsselkids!

14 april; Bouwwedstrijd voor speeltuin IJsselkids!

Brick King LEGO winkel zamelt geld in voor speeltuin IJselkids

Als je uit Nieuwerkerk en omgeving komt dan ken je vast speeltuin IJsselkids. Deze fijne speeltuin bestaat dit jaar 10 jaar! Dit vieren zij met een groots feest op 21 april en wij willen de speeltuin ondersteunen door geld in te zamelen. Dit gaan wij doen met een Super Bouwwedstrijd op zaterdag 14 april!

Aanmelden kan hier!

De wedstrijd

Tijdens de Super Bouwwedstrijd krijgt iedereen 45 minuten de tijd om te bouwen wat je wilt. Er is geen specifiek thema, dus je mag bouwen wat je wilt. Na de 45 minuten worden er de winnaars van de bouwronde bekend gemaakt. Aan het eind van de dag maken wij ook nog een dag winnaar bekend; het mooiste bouwwerk van de dag!

De kosten

De kosten zijn €3,– per kind en de opbrengst van deze dag doneren wij aan Stichting IJsselkids! Wij hopen daarom dat er heel veel kinderen mee doen, zodat wij speeltuin IJsselkids heel blij kunnen maken met een mooi geldbedrag!!

Aanmelden

Zaterdag 14 april organiseren wij de hele dag bouwwedstrijden, voor kinderen van 3 tm 12 jaar. Er zijn een aantal ronden en per ronde is er plek voor 15 kinderen. Je kunt van te voren aanmelden en dan kun je het tijdstip van jouw keuze doorgeven.

Aanmelden kan hier!

De prijzen

Natuurlijk zijn er ook prijzen te winnen voor de deelnemers. Per ronde wordt er een winnaar uitgekozen, die een mooie cadeaubon van ons krijgt. De dagwinnaar maakt zelfs kans op een cadeaubon twv €25,–. Voor alle deelnemers is er een kleine verrassing.

Jij komt toch ook?