fbpx

Brick King verzamelt cadeaus in

Brick King verzamelt cadeaus in

Net als vorig jaar organiseert Stichting Cupcakes voor Kids samen met de Cadeaukast (Centrum Jeugd en Gezin Zuidplas) een leuk en gezellig sinterklaas feest. Dit is voor kinderen in de Zuidplas (Nieuwerkerk, Moordrecht, Zevenhuizen, Moerkapelle) waarvan de ouders het zelf niet kunnen betalen.

Doneer een Cadeau

Nynke van Cupcakes voor Kids hoopt dit jaar de kinderen een nieuw cadeau te geven en daarom is zij de actie “Doneer een Cadeau” gestart. Hier werken wij als LEGO winkel heel graag aan mee, in samenwerking met de Zeeman, Blokker en Intertoys in de Reigerhof. Het drukwerk voor ons Sinterklaas-Feest wordt verzorgd door Baasimmedia en de pepernoten voor het feest worden verzorgd door Albert Heijn de Reigerhof.

Wat houdt de actie precies in

Je kunt bij een van de aangesloten winkels een cadeau kopen voor de kids die je kunt doneren in de Cadeau-Box. Ook als je nieuwe cadeaus hebt liggen of een cadeau gezien bij een andere winkel hebt gekocht,  dan mag je deze ook doneren bij een van de winkels. Goed te weten dat het sinterklaasfeest voor kinderen van 0 tot 10 jaar is.

LEGO Cadeaus

Om kinderen te verrassen met het sinterklaasfeest hoeven het natuurlijk geen hele dure cadeaus te zijn! Brick King heeft diverse leuke kleine setjes die prima in aanmerking komen, zoals de polybags of andere kleine setjes. Zo hopelijk wij heel veel cadeaus op te kunnen halen voor dit mooie doel! Zelf doneren wij natuurlijk ook een aantal mooie cadeaus.

Over het sinterklaasfeest

Het Sinterklaasfeest is voor kinderen van 0 tot 10 jaar en is op 28 november plaatsvinden. Op de website van Cupcakes voor Kids lees je er meer over.