in ,

Brikkon collectie met nijntje

De Rotterdamse speelgoedmaker Brikkon lanceert een collectie met Nijntje en haar vriendjes. Met de drie nieuwe modellen kunnen kinderen vanaf 2 jaar bouwen en spelen met de bekende grote bouwstenen zoals DUPLO. Het duurzame houten speelgoed wordt geleverd met bouwstenen gemaakt uit bioplastics (BiOBUDDi) maar is natuurlijk ook te gebruiken met de DUPLO die kinderen thuis hebben liggen.

 

Voor kinderen die meer LEGO dan DUPLO hebben, zijn er ook BRIKKON-modellen voor kleinere bouwstenen. Van een toren, huis en brug die te combineren zijn tot stad, tot een vogel, ninjatempel en ruimteschip. Met de houten bouwplaten maken kinderen de mooiste bouwwerken waarbij ze hun bestaande blokjes kunnen hergebruiken. De Nijntje Brickkon is erg populair bij de jongste kinderen.

Hoe werk het?

Alle Brikkon bouwpakketten zijn plat dus passen door de brievenbus (of de schoorsteen). Kinderen kunnen meteen aan de slag. Eerst de bouwplaat in elkaar zetten en dan met eigen of meegeleverde steentjes verder bouwen. Tot er een prachtig bouwwerk ontstaat dat een plekje in de woonkamer krijgt, waar eindeloos mee gespeeld wordt of direct weer afgebroken wordt om weer iets nieuws te kunnen bouwen. Brikkon is helemaal uit hout gesneden en wordt geproduceerd in Rotterdam. Kinderen kunnen met verf of stiften de modellen naar eigen smaak customizen.

Over Brikkon

Brikkon maakt sinds 2014 houten doorbouwplaten waarmee kinderen worden uitgedaagd om hun bestaande LEGO en DUPLO te hergebruiken. Het hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen, dus ook nog eens helemaal duurzaam. Met de houten doorbouwplaten van Brikkon bouwen kinderen de mooiste fantasiebomen, wonderdieren en sprookjeskastelen. Gewoon, met de bekende bouwstenen van o.a. LEGO en DUPLO. Brikkon daagt kinderen uit om hun creativiteit te gebruiken en geeft ze een goede tool in handen om er (weer) mee te starten. Brikkon is bedacht en gemaakt in Rotterdam, Nederland. De prijzen variëren van €7,95 tot €69,95.

Weetjes over de nieuwe sets van december 2018

Korting Legoland, profiteer nu!