De Minions LEGO

Leerzaam speelgoed is belangrijk voor de ontwikkeling van een kind, en Lego heeft zich hierin bewezen. Al decennia lang ontwikkeling van blokjes en thema’s wat meer doet als de fantasie van het kind prikkelen; het is lerend spelen.

Minions

Nieuw bij Brick king is de Minions, leuke figuren die verblijven in een schuilplaats en van daaruit allerlei avonturen beleven. Avonturen door jouw kind verzonnen in het zelfgemaakte bouwwerk. Terwijl er buiten een verregende zomervakantie is, of door verplicht verblijf binnenshuis door quarantaine, is het moeilijk om een kind bezig te houden. Maar met Minions zal dat geen probleem zijn; van daarmee spelen krijgt het kind nooit genoeg. Het kind zal het bouwwerk weer verbouwen, en dat nieuwe bouwwerk zal weer uitdagen en leiden tot nieuwe avonturen van de Minions figuren. Het zal het kind boeien, en dat is zo leuk met kinderen, dat zij zelf niet inzien dat hun ontwikkeling met sprongen vooruit gaat.

Meer opties

Voor de iets grotere kinderen is er de gratis Lego Life app wat veel handige en praktische tools biedt om nog meer te maken. Als de kinderen nog te klein zijn om zelf met de smartphone of tablet om te gaan, is het als ouder hartstikke leuk om met de interactieve handleiding, de instructions PLUS, te helpen. Uiteindelijk zijn de mogelijkheden om de Minions figuren te verbouwen in de ogen van een kind toch oneindig, dus voordat je het weet, leer je als ouder van het kind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *