in

Duurzaam speelgoed

In speelgoedland is duurzaam speelgoed een van de grote trends geworden. Qua materiaalsoorten wordt vaak gebruikgemaakt van FSC-hout om duurzaam speelgoed van te maken. Maar ook gerecyclede plastics vormen de basis van veel duurzaam speelgoed. In ons ruime assortiment hebben we het leukste en meest uitdagende duurzame speelgoed opgenomen van zowel hout als gerecyclede plastics. Zoek je verrassend en inspirerend speelgoed dat milieuvriendelijk is gemaakt? Dan biedt onze collectie brede variatie!

Inspirerend speelgoed met oog voor het milieu

In ons aanbod vind je een grote variatie aan duurzaam speelgoed. Bij de inkoop van spellen letten onze medewerkers namelijk op het milieuvriendelijke karakter van spellen. De focus binnen ons assortiment ligt op spelletjes die niet schadelijk zijn voor het milieu. Zo is onze houten balansspel ‘De vallende muur’ een prachtig, duurzaam spel. Optimale concentratie, logisch nadenken en ruimtelijk inzicht zijn bij het spelen van dit spannende balansspel van belang. Naast dit balansspel zijn er nog meer duurzame verrassingen in ons spelassortiment opgenomen. Denk aan milieuvriendelijk geproduceerde puzzels, educatieve spellen, diverse bouwspeelgoed en allerlei creatieve spelletjes.

Veilig en betrouwbaar speelgoed

Duurzaam speelgoed gebruiken is natuurlijk prima om een statement te maken. Maar dit type speelgoed moet natuurlijk wel veilig zijn in het gebruik. Bij 123cadeau.nl hoef je je hierover geen zorgen te maken. Baby’s en kinderen kunnen veilig op het speelgoed sabbelen, zonder dat er schadelijke stoffen vrijkomen. Ook garanderen wij betrouwbaar duurzaam speelgoed, dat gemaakt is om gevaren en risico’s voor de gebruikers te vermijden. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat je kindje of baby zich snijdt of bezeert aan duurzaam speelgoed.

Zomerspeelgoed

lego aanbiedingen

LEGO aanbiedingen