fbpx

Elven LEGO

** LEGO Elves is helaas uit de collectie**
Elven LEGO; maak kennis met de wonderlijke wereld van elven LEGO. Met LEGO laat je je kinderen volledig opgaan in bijzondere werelden. Dit is goed voor hun ontwikkeling en creativiteit en ze kunnen zich urenlang actief bezig houden met spelen. Dit maakt het tot het meest geliefde speelgoed ter wereld. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten gaan met het bouwen van gebouwen, voertuigen, vliegmachines en vele andere creaties, zoals zij dat zelf willen.

Elven LEGO

Er is nu een categorie elven LEGO uitgebracht. Hiermee kan je kind de wereld van de elven ontdekken. Of je kind nu de officiƫle verhaallijn volgt of zijn eigen verhaallijn bedenkt, ook nu weer zal je kind urenlang plezier beleven. Laat je kind onderdompelen in de magische elvenwereld met elfen, draken, Goblins en natuurlijk het hoofdpersonage uit deze serie: Emily Jones.

Het verhaal

Emily Jones erft een magische medaillon van haar oma. Het is via het deze medaillon dat Emily per ongeluk de wereld van de elven betreedt. Dit is de start van spannende en magische avonturen, waar vooral de vraag centraal staat: hoe komt Emily weer terug in haar eigen wereld? Hiervoor moet ze op zoek naar een sleutels. Met hulp van haar elven vrienden gaat ze op zoek en komt ze bijzondere creaties tegen, maar ook boosaardige Goblins. Zal het Emily lukken?

De personages

Naast Emily zijn dit de andere personages:

De elven Legosets

Met de sets van elven LEGO kan je kind het avontuur verder afmaken. De sets bevatten alle elven, de bijzondere beesten, zoals draken en dolfijnen en de gebouwen zoals het luchtkasteel, voor urenlang bouw- en speelplezier. ** LEGO Elves is helaas uit de collectie**