fbpx

Impressie LEGO winkel

LEGO winkel

LEGO winkel; 8 oktober 2016 was het eindelijk zover; de opening van Brick King LEGO winkel in Nieuwerkerk ad IJssel. Sindsdien hebben vele klanten, van heel jong tot heel oud, ons al gevonden. Hier zijn wij natuurlijk heel blij mee!

Brick King LEGO winkel in het kort

  1. Mooie winkel van ruim 100m2
  2. Heel veel LEGO, tegen scherpe prijzen
  3. Lekker bouwen aan de luxe LEGO tafel
  4. Leuke activiteiten in de vakantie
  5. Kinderfeestjes
  6. Gratis parkeren, voor de deur

Mooie winkel

Natuurlijk zijn wij heel erg trots op onze winkel; maar ook van onze klanten krijgen wij veel complimenten over onze ruim opgezette LEGO winkel. Gemiddeld eens in de 6 weken wisselen de etalages; er is altijd genoeg te zien!

Heel veel LEGO, tegen scherpe prijzen

In principe hebben wij het gehele assortiment in de winkel; mits voorradig.  Gemiddeld zitten wij 10% tot 13% onder de LEGO adviesprijs, vandaar onze scherpe prijzen. Ter vergelijking; veel grote speelgoedwinkel hanteren standaard de LEGO adviesprijs.

Luxe LEGO tafel

In de winkel hebben wij een luxe LEGO tafel; waar kinderen heerlijk aan kunnen spelen!

Kinderfeestje

Op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag geven wij LEGO kinderfeestjes bij ons in de de LEGO kamer. Tijdens de feestjes worden er LEGO spelletjes gedaan en uiteraard veel met LEGO gebouwd. De feestjes zijn een groot succes.

Gratis parkeren, voor de deur

En niet te vergeten; bij ons is het gratis parkeren en vaak ook gewoon voor de deur! Ideaal als je snel een cadeautje nodig hebt of je handen vol hebt aan alle grote LEGO dozen 😉

Meningen van onze klanten

Ben je benieuwd wat onze klanten van ons én onze winkel vinden? Neem snel een kijkje bij een aantal reviews en recensies over onze winkel. Het is fijn om te lezen wat de ervaringen met Brick King LEGO winkel zijn. En kom gezellig kennis met ons maken!