Kinderfeestje: Veel gestelde vragen

kinderfeestje

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren kan online via onze website. Klik hier voor de data die nog beschikbaar zijn. Op deze pagina kun je ook reserveren.

Hoe lang duurt een verjaardagsfeestje?

Het verjaardagsfeestje duurt ca. 2,5 uur.

Voor welke leeftijd is het feestje leuk?

Ieder kind is natuurlijk verschillend, maar onze ervaring is dat de feestjes het leukste zijn voor kinderen vanaf 6 jaar tm 10 jaar. Andere leeftijden gaan in overleg.

Is het LEGO feestje ook leuk voor meisjes?

Jazeker, voor meisjes is het ook leuk! Er zijn ook veel meisjes die hun feestje bij ons vieren. Verder zijn bijna 80% van alles feestjes gemengd, dat wil zeggen met jongens en meisjes. De meeste LEGO die wij hebben is gemengde LEGO, dat wil zeggen dat het niet van een specifiek thema is. Ook hebben wij Friends LEGO, waar meisjes regelmatig voor kiezen. Hier hebben wij dan een speelkleed op de grond voor.

Kunnen we ook een feest vieren voor 2 jarigen tegelijk?

Natuurlijk kan dat. Voor het extra cadeau voor de tweede jarige brengen we €8,94 in rekening.

Worden de cadeautjes tijdens het feestje uitgepakt?

Het is wel zo leuk als de cadeautjes tijdens het feestje worden uitgepakt. Tijdens dit moment krijgt de jarige dan ook ons cadeau.

Hoe ziet een kinderfeestje er bij jullie uit?

Ieder feestje is weer anders; wij kijken naar de jarige en de andere feestvierders. Meestal beginnen wij met het uitpakken van de cadeaus. Dit doen wij met een kort spelletje. De jarige krijgt dan ook een cadeautje van ons! Daarna wat drinken, broodjes knakworst / het cake’je en natuurlijk het zingen.  Hierna gaan wij snel aan de slag met het bouwen van iets voor in de etalage. Eerst moeten wij even brainstormen; wordt het een hoge toren, een parkeergarage, een dierentuin of toch een kasteel?
Na het bouwen worden de bouwwerken in de etalage gezet en doen wij een korte quiz of speurtocht in de winkel. Dit wordt gevolgd door de LEGO Bingo; een favoriet onderdeel bij de kinderen. Afhankelijk van de van de tijd kunnen wij nu nog wat korte spelletjes doen, zoals racen met de racebaan, LEGO prikje, wie bouwt de hoogste toren of een ander spelletje. Dit is per groep verschillend.
Als afsluiting krijgt iedereen een diploma en een goodiebag en wordt er een groepsfoto gemaakt waarbij de jarige op de toonbank mag zitten. Leuk!
Groepen die direct uit school starten met het feestje kiezen er vaak voor om het feestje te starten met broodjes knakworst, het cake’je is dan ter afsluiting. Mocht het feestje juist aan het einde van de middag eindigen, dan is het ook mogelijk om af te sluiten met broodjes knakworst.

Wat krijg je precies bij het feestje?

Inclusief een cadeautje voor de jarige, onbeperkt limonade, chips tijdens de bingo, cake’je en een goodiebag voor de kinderen. Extra’s kunnen tegen een meerprijs worden bijgeboekt.

Wat krijgen de ouders/ begeleiders?

Voor de ouders/ begeleiders is koffie en thee bij de prijs inbegrepen. Het is mogelijk om ook broodjes knakworst en/of een LEGO cakeje mee te eten. Voor de broodjes knakworst betaal je €1,75 per persoon en voor een extra LEGO cakeje €0,75. Dit geldt ook voor een broertje of zusje dat meekomt en verder niet aan het feestje mee doet.

Één van de kinderen heeft een (gluten)allergie.

Wij vinden het heel fijn als je ouders zelf een alternatief geven voor een kind met een allergie. Zij weten tenslotte het beste wat wel of juist niet mag. Laat het in ieder geval even weten.

Mag ik zelf lekkers meebrengen?

Nee, eigen consumpties zijn niet toegestaan (met uitzondering van babyvoeding en speciale diëten voor allergieën).

Waarom is er een max. aantal van 8 kinderen voor het kinderfeestje?

Dit is omdat de LEGO kamer niet meer ruimte heeft; 8 kinderen (en 2 begeleiders) gaan precies in onze knusse kamer. Deze 8 kinderen is inclusief de jarige en eventuele broertjes/ zusjes die mee doen.

Kunnen wij broertjes en/of zusjes meenemen?

Soms zijn er ouders die een jonger broertje en/of zusje meenemen tijdens het feestje. Achteraf geven ouders vaak aan dat dit niet echt handig  was. De reden hiervan is dat de aandacht dan teveel verdeeld moet worden, terwijl je natuurlijk gewoon lekker de aandacht bij de jarige wilt houden. Ons advies is dan ook om te kijken of je hier een oppas voor kunt regelen. Als het om een wat ouder broertje/ zusje gaat, een die mee kan doen met het feestje, dan is het natuurlijk geen probleem. Hij/ zij telt dan gewoon als een van de kinderen.

Hoe lang van te voren moet ik reserveren?

Onze kinderfeestjes zijn erg populair, reserveer daarom zeker 2 of 3 maanden van te voren.

Wat als mijn gewenste datum niet meer beschikbaar is?

Veel ouders en kinderen vinden het fijn om het kinderfeestje in de buurt van hun verjaardag te vieren. Als dit niet meer mogelijk, dan kun je er ook voor kiezen om het feestje een maandje later te doen. Dan hebben ze nog iets leuks in het verschiet.

Zijn er nog andere opties?

Het is bij ons ook mogelijk om een LEGO feestbox te huren, zie de mogelijkheden. Dan kun je zelf thuis een LEGO feestje vieren.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.