Kinderfeestje LEGO

kinderfeestje LEGO

Kinderfeestje LEGO

Kinderfeestje LEGO; ben je gek op LEGO, LEGO en nog eens LEGO? Nodig al je vrienden uit; dan bouwen wij een écht LEGO feestje!

Wat gaan we doen?

Wij ontvangen jullie graag in onze gezellige LEGO kamer; die uiteraard helemaal in LEGO sfeer is.

Natuurlijk krijgt de jarige van ons een leuk LEGO cadeautje. Daarbij krijgt iedereen een mooi diploma mee, als aandenken aan het kinderfeestje met LEGO.
Onze feestjes zijn net zo veelzijdig als LEGO; geen enkel feestje is hetzelfde. Wij kijken goed naar de leeftijd van de kinderen en merken tijdens het feestje of de groep liever heel lang met LEGO bouwt of dat ze liever meer spelletjes doen. Het aantal spelletjes en volgorde hiervan kunnen daarom per kinderfeestje verschillen.

Kosten kinderfeestje

De basisprijs van het feestje is € 65,– + €5,– per kind.
(Voor 8 kinderen komt dit neer op €13,10 per kind)

Uitbreidingen

Je kunt het feestje uitbreiden met;

Tijdens het feestje;

Goed te weten

Meer informatie

Reserveer hier jouw LEGO kinderfeestje

Bekijk hier het fotoalbum van onze kinderfeestjes! De foto’s worden alleen met toestemming geplaatst. Heb je nog een foto die niet mag ontbreken, stuur hem dan gerust door of plaats hem op onze Facebook of Instagram!

 

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.