Kinderfeestje LEGO

Vier jouw feestje bij ons in onze feestkamer!

 

Gezien de huidige situatie met Corona, waarbij het bij ons in de regio alleen maar erger lijkt te worden, durven wij nog niet te zeggen wanneer wij weer gaan starten met onze kinderfeestjes. Alle feestjes zijn tot nadere orde geannuleerd. Onze kamer is niet groot genoeg om goed afstand te kunnen houden voor volwassenen en helaas kunnen wij ook niet goed ventileren. Gezien de stijgingen in de regio vinden wij het daarom niet verantwoord.

Daarom kiezen er op dit moment veel mensen voor om thuis een LEGO feestje te organiseren. Wij verhuren hier ook LEGO voor en ook de spellen die wij anders tijdens ons feestje doen, kun je huren.


Bekijk mogelijkheden zelf een LEGO feestje organiseren

 

 

Wat gaan we doen?

Wij ontvangen jullie graag in onze gezellige LEGO kamer; die uiteraard helemaal in LEGO sfeer is.

 • Zingen & cadeautjes uitpakken, LEGO cakeje, limonade
 • LEGO bouwen; maak jouw mooiste LEGO creatie (vrij bouwen). De bouwwerken worden in de etalage gezet, zodat iedereen het kan bewonderen!
 • LEGO spelletjes, zoals LEGO prik je (ezeltje prik je), bingo, racebaan, quiz, speurtocht, snelbouwwedstrijd en meer
 • Uitreiking diploma en kleine goodiebag

Natuurlijk krijgt de jarige van ons een leuk LEGO cadeautje. Daarbij krijgt iedereen een mooi diploma mee, als aandenken aan het kinderfeestje met LEGO.
Onze feestjes zijn net zo veelzijdig als LEGO; geen enkel feestje is hetzelfde. Wij kijken goed naar de leeftijd van de kinderen en merken tijdens het feestje of de groep liever heel lang met LEGO bouwt of dat ze liever meer spelletjes doen. Het aantal spelletjes en volgorde hiervan kunnen daarom per kinderfeestje verschillen.

 

Uitbreidingen

Je kunt het feestje uitbreiden met;

 • Broodjes knakworst tijdens het feestje (moment in overleg) € 1,75 per persoon.
 • LEGO cakeje extra, voor begeleiders of broertje/ zusje €0,75 per persoon
 • Polybag naar keuze bouwen en mee naar huis €3,94 per kind
 • Minifiguur samenstellen en mee naar huis €1,94 per kind
 • Andere opties en mogelijkheden zijn mogelijk in overleg.

Kosten kinderfeestje

De basisprijs van het feestje is € 65,- + €5,– per kind.
(Voor 8 kinderen komt dit neer op €13,10 per kind)

 • Minimaal 5 kinderen, maximaal 8 kinderen.
 • Leeftijd: vanaf 6 jaar.
 • Onbeperkt limonade, een LEGO cakeje, chips tijdens de Bingo, goodiebag voor de kinderen, koffie/thee voor de begeleiders.
 • Inclusief een cadeautje voor de jarige.
 • Zingen & cadeautjes uitpakken, LEGO cakeje, limonade
 • LEGO bouwen; maak jouw mooiste LEGO creatie (vrij bouwen).
 • De bouwwerken worden in de etalage gezet, zodat iedereen het kan bewonderen!
 • LEGO spelletjes, zoals spelen bingo, quiz, speurtocht, spelen met de racebaan snelbouwwedstrijd en meer!
 • Uitreiking diploma en kleine goodiebag

Kinderfeestje groep 4

Het feestje was echt heel leuk en origineel! De race-auto’s bouwen en laten racen door de winkel vonden de jongens (en meisje) echt top! Maar de omgekeerde bingo was ook een hoogtepunt!

Kinderfeestje groep 3

De kinderen vonden het een fantastisch feestje.
Als ouder was het ook prettig omdat je letterlijk wordt ontlast, zij nemen het feestje in eigen hand en nemen de kinderen “mee in het feestje”.

Kinderfeestje groep 3

De kinderen hebben genoten van het feestje. De winkel vonden ze ook erg mooi om te zien. En met lego bouwen is altijd een feest. Een kind liet toen ze thuis was meteen haar lego diploma aan de hele buurt zien.

Goed om te weten

De basisprijs van het feestje is € 65,- + €5,– per kind.
(Voor 8 kinderen komt dit neer op €13,10 per kind)

 • Datum en tijd op basis van beschikbaarheid. Mogelijk op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag.
 • Bekijk (onder voorbehoud) de beschikbare data in onze agenda. Hier kun je ook reserveren. Doe dit zeker 2 maanden van te voren.
 • Dit feestje is voor kinderen van 6 t/m 10 jaar. Zie hier de ervaringen van kinderen per leeftijd.
 • Het kinderfeestje duurt ongeveer 2,5 uur.
 • Het minimum aantal kinderen voor dit feestje is 5 kinderen, max. 8 kinderen.
 • Bij ieder feestje dient minimaal 1 begeleider (max. 2) van 18 jaar of ouder te zijn.
 • Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen, tenzij het om allergieën gaat. Neem dan even contact op.
 • Gratis parkeren, voor de deur en in de straat. Let op; op sommige plekken is er een blauwe zone.
Reserveren

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren kan online via onze website. Klik hier voor de data die nog beschikbaar zijn. Op deze pagina kun je ook reserveren.

Hoe lang duurt een verjaardagsfeestje?

Het verjaardagsfeestje duurt ca. 2,5 uur.

Voor welke leeftijd is het feestje leuk?

Ieder kind is natuurlijk verschillend, maar onze ervaring is dat de feestjes het leukste zijn voor kinderen vanaf 6 jaar tm 10 jaar. Andere leeftijden gaan in overleg.

Is het LEGO feestje ook leuk voor meisjes?

Jazeker, voor meisjes is het ook leuk! Er zijn ook veel meisjes die hun feestje bij ons vieren. Verder zijn bijna 80% van alles feestjes gemengd, dat wil zeggen met jongens en meisjes. De meeste LEGO die wij hebben is gemengde LEGO, dat wil zeggen dat het niet van een specifiek thema is. Ook hebben wij Friends LEGO, waar meisjes regelmatig voor kiezen. Hier hebben wij dan een speelkleed op de grond voor.

Kunnen we ook een feest vieren voor 2 jarigen tegelijk?

Natuurlijk kan dat. Voor het extra cadeau voor de tweede jarige brengen we €8,94 in rekening.

Worden de cadeautjes tijdens het feestje uitgepakt?

Het is wel zo leuk als de cadeautjes tijdens het feestje worden uitgepakt. Tijdens dit moment krijgt de jarige dan ook ons cadeau.

Hoe ziet een kinderfeestje er bij jullie uit?

Ieder feestje is weer anders; wij kijken naar de jarige en de andere feestvierders. Meestal beginnen wij met het uitpakken van de cadeaus. Dit doen wij met een kort spelletje. De jarige krijgt dan ook een cadeautje van ons! Daarna wat drinken, broodjes knakworst / het cake’je en natuurlijk het zingen.Hierna gaan wij snel aan de slag met het bouwen van iets voor in de etalage. Eerst moeten wij even brainstormen; wordt het een hoge toren, een parkeergarage, een dierentuin of toch een kasteel?
Na het bouwen worden de bouwwerken in de etalage gezet en doen wij een korte quiz of speurtocht in de winkel. Dit wordt gevolgd door de LEGO Bingo; een favoriet onderdeel bij de kinderen. Afhankelijk van de van de tijd kunnen wij nu nog wat korte spelletjes doen, zoals racen met de racebaan, LEGO prikje, wie bouwt de hoogste toren of een ander spelletje. Dit is per groep verschillend.
Als afsluiting krijgt iedereen een diploma en een goodiebag en wordt er een groepsfoto gemaakt waarbij de jarige op de toonbank mag zitten. Leuk!
Groepen die direct uit school starten met het feestje kiezen er vaak voor om het feestje te starten met broodjes knakworst, het cake’je is dan ter afsluiting. Mocht het feestje juist aan het einde van de middag eindigen, dan is het ook mogelijk om af te sluiten met broodjes knakworst.

Wat krijg je precies bij het feestje?

Inclusief een cadeautje voor de jarige, onbeperkt limonade, chips tijdens de bingo, cake’je en een goodiebag voor de kinderen. Extra’s kunnen tegen een meerprijs worden bijgeboekt.

Wat krijgen de ouders/ begeleiders?

Voor de ouders/ begeleiders is koffie en thee bij de prijs inbegrepen. Het is mogelijk om ook broodjes knakworst en/of een LEGO cakeje mee te eten. Voor de broodjes knakworst betaal je €1,75 per persoon en voor een extra LEGO cakeje €0,75. Dit geldt ook voor een broertje of zusje dat meekomt en verder niet aan het feestje mee doet.

Één van de kinderen heeft een (gluten)allergie.

Wij vinden het heel fijn als je ouders zelf een alternatief geven voor een kind met een allergie. Zij weten tenslotte het beste wat wel of juist niet mag. Laat het in ieder geval even weten.

Mag ik zelf lekkers meebrengen?

Nee, eigen consumpties zijn niet toegestaan (met uitzondering van babyvoeding en speciale diëten voor allergieën).

Waarom is er een max. aantal van 8 kinderen voor het kinderfeestje?

Dit is omdat de LEGO kamer niet meer ruimte heeft; 8 kinderen (en 2 begeleiders) gaan precies in onze knusse kamer. Deze 8 kinderen is inclusief de jarige en eventuele broertjes/ zusjes die mee doen.

Kunnen wij broertjes en/of zusjes meenemen?

Soms zijn er ouders die een jonger broertje en/of zusje meenemen tijdens het feestje. Achteraf geven ouders vaak aan dat dit niet echt handigwas. De reden hiervan is dat de aandacht dan teveel verdeeld moet worden, terwijl je natuurlijk gewoon lekker de aandacht bij de jarige wilt houden. Ons advies is dan ook om te kijken of je hier een oppas voor kunt regelen. Als het om een wat ouder broertje/ zusje gaat, een die mee kan doen met het feestje, dan is het natuurlijk geen probleem. Hij/ zij telt dan gewoon als een van de kinderen.

Hoe lang van te voren moet ik reserveren?

Onze kinderfeestjes zijn erg populair, reserveer daarom zeker 2 of 3 maanden van te voren.

Wat als mijn gewenste datum niet meer beschikbaar is?

Veel ouders en kinderen vinden het fijn om het kinderfeestje in de buurt van hun verjaardag te vieren. Als dit niet meer mogelijk, dan kun je er ook voor kiezen om het feestje een maandje later te doen. Dan hebben ze nog iets leuks in het verschiet.

Zijn er nog andere opties?

Het is bij ons ook mogelijk om een LEGO feestbox te huren, zie de mogelijkheden. Dan kun je zelf thuis een LEGO feestje vieren.