Een LEGO verjaardagsfeest; omdat er niets leuker is dan het combineren van LEGO met een feestje toch! Er zijn veel verschillende manieren voor een LEGO verjaardagsfeest; wij geven je graag wat leuke tips.

Partij’tje vieren

Vanaf groep 2 vieren veel kinderen hun partij’tje, een kinderfeestje met vriendjes en vriendinnetjes van school en uit de slag. Vaak wordt er gekozen voor een woensdag of vrijdagmiddag uit school. Als de kinderen een continu rooster hebben, dan kan het ook op een van de andere dagen natuurlijk.

LEGO partij’tje thuis

Het voordeel van een LEGO partij’tje vieren, is da je het zo gek kunt maken als je zelf wilt. En hoe gek je het maakt ligt vaak aan het budget dat je er voor over hebt en hoe creatief jij zelf ben. De Lego huur je makkelijk bij ons; dat is al stap 1.

LEGO ideeën om zelf te regelen

Een feestje wordt net iets feestelijker als het allemaal gezellig aangekleed is. Dit geldt voor een kinderfeestje, maar natuurlijk zeker ook voor het feestje met de grote mensen. Wat dacht je van een Banner met eigen naam, de naam van de jarige natuurlijk om precies te zijn. En met deze fotoprops kan iedereen gezellig op de foto; leuk als ook als aandenken voor later. Een LEGO piniata maakt het feest helemaal compleet; of deze welke vind jij leuker?!

LEGO uitnodigingen

Een feestje is natuurlijk geen feestje zonder uitnodigen. Vaak kun je heel eenvoudig iets maken online en als je jouw feestje bij ons viert, dan krijg je zelfs gratis uitnodigen. Je kunt ze ook online maken, bijvoorbeeld deze leuke Blocks uitnodigein of deze uitnodigingen in de City stijl.