Voorwaarden LEGO kinderfeestje

Hierbij de Algemene Voorwaarden voor het LEGO kinderfeestje bij Brick King. Door het boeken van een kinderfeestje bij Brick King LEGO winkel gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.

Boeken van het kinderfeestje

Begeleiding

Tijdens onze kinderfeestjes is het verplicht dat er minimaal 1 begeleid(st)er (maximaal 2) van minimaal 18 aanwezig is. U blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de deelnemende kinderen.

Betaling kinderfeestje

De kosten van het kinderfeestje kunnen op de dag zelf voldaan worden in de winkel. Dit kan per PIN of contant.

Annuleren

Uitval deelnemers

Bij uitval van 1 of meerdere deelnemers kunt u dit uiterlijk tot drie dagen voor het het kinderfeestje via de mail doorgeven. Let op: wij brengen wel altijd minimaal het bedrag van 5 kinderen in rekening. Bij latere afmelding behouden wij het recht om het volledige opgeven aantal deelnemers aan u door te berekenen.

Eten en drinken

Een LEGO cakeje met limonade, chips bij de bingo zijn voor de deelnemende kinderen inbegrepen, net zoals koffie en/of thee voor de begeleiding. Optioneel is het mogelijk om broodjes knakworst bij te boeken. Het is mogelijk om tegen betaling extra cakejes en/of broodjes knakworst erbij te nemen, bijvoorbeeld voor de begeleiders.

Roken

Roken is in onze winkel verboden.

Aansprakelijk

Deelname aan onze kinderfeestjes en workshops geschiet geheel op eigen risico. Brick King is niet aansprakelijk voor welke vorm van schade dan ook, zowel voor, tijdens als na deelname aan een kinderfeestje of workshop van Brick King LEGO winkel.
Door het boeken van een kinderfeestje bij Brick King LEGO winkel gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.

 

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.