fbpx

Klaar met de challenge?

Klaar met de challenge?

Jaa… de dertig opdrachten zijn bekend… heb jij ze allemaal gemaakt? Als jij dit voor 1 september doet en het ons laat zien, dan krijg jij een leuke verrassing van ons! Lees even verder om te kijken hoe of wat.

Even checken

Check eerst even of je inderdaad alle 30 opdrachten hebt gedaan; het zijn er tenslotte nog al wat 😉 Hieronder kun je de checklist downloaden; om het je iets makkelijker te maken. Print hem sowieso gewoon uit; altijd leuk om nog eens te gebruiken! Klik op de afbeelding voor een groter formaat. Klik met je rechter muisknop en kies voor ‘afbeelding opslaan’, om hem op te slaan!

Extra prijzen

Zoals gezegd zit er bij sommige opdrachten een bonus, waarbij de mooiste of meest originele inzending ook nog een extra prijs verdiend.  Welke opdrachten dit zijn laten wij eind van deze week weten, dus je hebt deze week nog kans om jouw inzending te perfectioneren :)!

Even aanmelden

Als je inderdaad alle 30 opdrachten hebt gedaan, dan willen wij je vragen om je even online aan te melden via dit formulier; zodat wij jouw gegevens hebben. Dan kunnen wij ook nog even genieten van de kunstwerken die jij hebt gemaakt! Hierna kun jij jouw verrassing ophalen bij ons in de winkel, hopelijk tot snel!

Aanmelden is inmiddels niet meer mogelijk.