Klantenservice Brick King LEGO winkel

Klantenservice

Brick King is onderdeel van The Brick Experience

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Neem gerust contact met ons op.

Brick King LEGO winkel
Kerklaan 53
2912 CJ Nieuwerkerk ad IJssel
info@brickking.nl
0180769310

Rabobank NL83RABO0177473835
RABONL2U
KvK Rotterdam 56740689
BTW nummer NL204265307BO1

Hoe kan ik betalen

Bij een online bestelling of een aankoop in onze winkel zijn er verschillende mogelijkheden om te betalen. Wij hebben ze op een rijtje gezet.

Online betalen

Het is mogelijk om te betalen via een overschrijving of via iDeal. Het maakt natuurlijk niet uit hoe u betaalt, maar via iDeal hebben wij de betaling direct binnen en kunnen wij de bestelling sneller versturen.

iDeal
Voor iDeal maken wij gebruik van onze betalingspartner Sisow. Voor de betaling wordt u naar hen doorverwezen en de naam Sisow vind je ook op het bankafschrift, naast onze naam.

Overschrijving
Indien u kiest voor een overschrijving, dan dien je de betaling over te maken naar rekeningnummer NL83RABO01773835 t.n.v. Brick King te Nieuwerkerk ad IJssel. Het verwerken kan een aantal dagen duren afhankelijk van de betreffende bank.

Ophalen in de winkel

Als u er voor kiest om de betaling bij ons in de winkel op te halen, dan kunt u ook gebruik maken van de betaalmogelijkheden die in de winkel aanwezig zijn.

In onze LEGO winkel Nieuwerkerk aan den IJssel is het mogelijk om te betalen met contant geld of via de PIN (ook contactloos). Het is niet mogelijk om via creditcard te betalen.

Wanneer er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Veilig winkelen

  1. Je kunt eenvoudig via een overschrijving of via iDeal betalen.
  2. Als je kiest voor ophalen in de winkel, dan kun je er ook voor kiezen om het in de winkel te betalen. Dat is veilig winkelen.
  3. Wij versturen bestellingen binnen twee werkdagen. Betaal je via een overschrijving, dan nemen wij jouw bestelling in behandeling direct na ontvangst van jouw betaling.
  4. Wij hanteren een omruiltermijn van 14 dagen. Als je iets wilt ruilen of terugsturen, neem dan contact met ons op.
  5. Verstuur de LEGO om iemand per post te verrassen, dat is origineel!
    Vul de gewenste afleverdatum in bij het veld opmerkingen. Let er wel op dat jouw bestelling betaald moet zijn, voordat het verstuurd wordt. Zet er dan ook een berichtje bij, anders weten ze niet van die het cadeautje is.
  6. De verzendkosten zijn altijd hetzelfde, namelijk €6,95. Zo weet je waar je aan toe bent! Ophalen bij onze LEGO winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel kan natuurlijk ook; dan betaal je ook geen verzendkosten.