in

LEGO

LEGO: wie kent ze niet? Felgekleurde blokjes in alle mogelijke kleuren, waarmee je de meest fantastische creaties kan maken! Ongetwijfeld heeft iedereen wel eens minstens een dag doorgebracht met het bouwen van de grootste creaties.

Over LEGO

De ideeën zijn onuitputtelijk van zodra dit speelgoed verschijnt! Het leukste aan deze blokjes is toch wel dat ze onderling te combineren zijn in waanzinnig veel bouwwerken. Van dieren naar gebouwen en technische creaties met technisch LEGO! Duplo is er al voor kinderen vanaf 1,5 en daarna volgt het thema Juniors. De meeste thema’s zijn voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar; jongens en meisjes. Kinderen vinden hier eindeloos speelplezier in terug.

Voor jong en oud

Maar het is meer dan dat. Wanneer je kinderen pas kennismaken met deze speelgoedklassieker, kunnen ze deze leuke steentjes leren kennen in de basispakketten, maar van zodra ze oud genoeg zijn, kunnen ze overstappen naar de meer specifieke bouwpakketten van bijvoorbeeld LEGO Technic. Ook profileert LEGO zich met specifieke thema’s, namelijk de serie die gebaseerd is op bijvoorbeeld Star Wars, Minecraft of van de Batman Movie.
Voor de echte verzamelaar zijn deze collecties een onuitputtelijke toevoeging aan de prive-verzameling, maar uiteraard zijn dit ook fijne modellen om voluit mee te spelen!
De bouwpakketten kan je onderling ook combineren zodat je gegarandeerd bent van urenlang speelplezier.

Wat kunnen wij voor je doen?

In onze shop stellen wij dan ook alles in het werk om onze klanten een zo ruim mogelijke keuze aan te bieden. Of het nu gaat om een onderdeeltje of een volledig pakket, onze medewerkers staan steeds tot uw dienst om u zo goed mogelijk verder te helpen.
Aarzel zeker niet om onze website te bezoeken. Je zal versteld staan van de diversiteit die wij kunnen aanbieden. Bestel vandaag nog jouw favoriete LEGO setje!
Bron: foto

What do you think?

823 Points
Upvote

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cadeaumand

LEGO Tape