Web Analytics Made Easy - Statcounter

LEGO Boost

LEGO Boost is een hele nieuwe ervaring van LEGO, je kunt er namelijk mee programmeren! Officieel is de set, die voluit 17101 LEGO BOOST CREATIEVE GEREEDSCHAPSKIST heet, geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, maar het ligt natuurlijk helemaal aan kind zelf. Weet jij wat de Boost precies is? Wij vertellen je er graag meer over.

LET OP: De LEGO Boost is nu ook beschikbaar voor een groot aantal andere apparten, zoals mobiele telefoons.
Controleer of jouw device geschikt is!

Vernie de Robot

Ervaar Vernie de Robot – een ontroerende en pratende robot en maak hem precies zoals jij wilt. Codeer zijn gedrag en doe leuke activiteiten met de meegeleverde speelmat. Praat tegen Vernie en hij zal reageren met gezichtsuitdrukkingen die zijn humeur weergeven. Vernie kan in alle richtingen en met verschillende snelheden bewegen op zijn grote rupsbanden, voorwerpen en kleuren zien, afstanden inschatten, accessoires vastpakken en meenemen, handgebaren maken en dartpijlen afvuren vanaf de schieter die aan zijn schouder is bevestigd! Vernie voelt effecten en reageert er vervolgens op. Hij merkt het ook wanneer je hem oppakt.

Star Wars Boost

Naast Vernie is er een Star Wars Boost beschikbaar. Deze Boost komt met drie verschillende personages. Stop jouw Boost in R2D2 om deze iconische robot te besturen. Daarnaast kun je met dezelfde set een gerobotiseerde Gonk Power Droid en een Mouse Droid maken. De Robots blijven intact, ook al gebruik je ze niet. Je kunt gemakkelijk overschakelen tussen de verschillende robots. De Gonk Power Droid heeft speciale ronddraaiende zagen. De Mouse Droid kan schieten op vijanden. De LEGO Star Wars Boost is ideaal voor iedere Star Wars fan.

If this then

Kinderen kunnen met de app eenvoudige If this then that-recepten maken, dus als je dit doet, dan gebeurd er dat. En daar kun je leuke dingen mee doen! Naast Vernie kun je ook dit er mee maken; de M.T.R.4 (Multi-Tooled Rover 4) – een robuuste, veelzijdige rover met 4 verschillende hulpstukken, waaronder een veer-geladen schieter; de Guitar4000 – een muziekinstrument met geluidseffecten; Frankie de Kat – een interactief huisdier dat speelt, spint en uiting geeft aan zijn stemming; of de Autobuilder – een geautomatiseerde productielijn die echt LEGO modellen kan bouwen!

Voor wie is de Boost

Waar de Mindstorms echt meer voor tieners is, is de Boost echt leuk voor kinderen vanaf een jaar of 7. Een prima manier om in aanraking te komen met de basis van programmeren en robotica. De prijs van de Boost is trouwens een stuk fijner dan die van de Mindstorms.