Tijdens de landelijke staking bouwen aan een LEGO school

Tijdens de landelijke staking bouwen aan een LEGO school

Op donderdag 30 en vrijdag 31 januari is er weer een landelijke staking plaatsvinden van de leraren, waardoor heel veel kinderen vrij zijn. Brick King nodigt heeft hier een ludieke actie voor bedacht, om zowel de leraren als de ouders een hart onder de riem te steken. En natuurlijk is het een leuke actie voor de kinderen!

Bouwen aan school

Aanstaande donderdag en vrijdag kunnen kinderen samen LEGO komen bouwen, voor in de etalage. Het thema is school! Met alle kinderen hoopt de LEGO speciaal zaak uit Nieuwerkerk ad IJssel een aantal mooie bouwwerken te maken, die samen de nieuwe etalage kunnen vullen. Ervaring voor kinderen is niet nodig; ze moeten gewoon het gewoon leuk vinden om met LEGO te kunnen bouwen. Samen kunnen de kinderen een mooie etalage vullen, met allerlei bouwwerken die met school te maken hebben. Denk aan het school gebouw, een klaslokaal, gymles en nog meer. Het is leuk om te zien hoe creatief kinderen met een thema bezig zijn.

Hart onder de riem

Het team van Brick King heeft voor het thema ‘School’ gekozen, om alle leraren een hart onder de riem te steken. Zodat ze weten dat er aan ze gedacht wordt. Ondanks het begrip zal het niet voor alle ouders en grootouders heel fijn zijn dat er weer gestaakt wordt. Even bouwen met de kinderen aan dit leuke thema, kan dus als een ideaal momentje tijdens deze dagen gebruikt worden. Voor kinderen is het natuurlijk het allerleukste; geen school én lekker LEGO bouwen!

Goed te weten

  • op donderdag 30 en vrijdag 31 januari, van 11.00-16.00
  • aanmelden is niet nodig
  • deelname is gratis
  • er is geen aparte begeleiding; kom dus bijvoorbeeld met je papa, mama, opa of oma
  • Adresgegevens; Kerklaan 53 te Nieuwerkerk. Koffie, thee en limonade staan klaar.
  • Zie ook  www.facebook.com/brickkingnl voor het laatste nieuws over de winkel

 

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.