fbpx

LEGO City treinen

LEGO City treinen

LEGO City treinen

LEGO City is het meest populaire thema van LEGO, dat is ook zo gek nog niet! Met LEGO City kan je een hele stad bouwen en daarbij hoort natuurlijk een een trein! Lees hier snel alle informatie over de LEGO City treinen!

 Hogesnelheidstrein

Fuuuut! Hoor je op het treinstation ‘allemaal instappen!’ Reis met een hoge snelheid de stad door. Gebruik de afstandbediening om de bochten veilig te kunnen nemen. Dat word een leuk ritje met de hogesnelheidstrein!

Vrachttrein

Met deze gave trein vervoer je zware goederen en dieren! Je reist de hele stad door met deze super sterke vrachttrein. Zorg ervoor dat de lading op het juiste moment en op de juiste plek aankomt, zodat alles in de stad kan blijven werken. Met alle speelfuncties en stoere extra’s is dit zeker de ultieme set voor de echte trein fans! Ps; in deze set zitten 4 minifiguren! De vorkheftruckbestuurder, treinmachinist, boer en vrachtwagenchauffeur.

Trein rails

Maak je treinen nog completer met deze leuke flexibele rails.  De rails bevat 8 stukken rechte rails en 16 stukken flexibele rails. Met deze flexibele rails kan je je treinset helemaal uitbreiden tot hoever jij wilt! Het aantal onderdelen in deze set is 24.

Prijzen

De hogesnelheidstrein is bij Brick King LEGO Winkel €107,94. Van de vrachttrein zijn er 2 verschillende treinen, dit zijn de LEGO City Zware goederen vrachttrein van €152,94 en de LEGO City vrachttrein van €161,94. De trein rails kost €15,94.

Add your comment