in

LEGO City treinen

LEGO City treinen

LEGO City is het meest populaire thema van LEGO, dat is ook zo gek nog niet! Met LEGO City kan je een hele stad bouwen en daarbij hoort natuurlijk een een trein! Lees hier snel alle informatie over de LEGO City treinen!

Passagierstrein

Fuuuut! Hoor je op het treinstation ‘allemaal instappen!’ Reis met een hoge snelheid de stad door. Gebruik de afstandbediening om de bochten veilig te kunnen nemen. Dat word een leuk ritje met de passagierstrein!

Vrachttrein

Met deze gave trein vervoer je zware goederen en dieren! Je reist de hele stad door met deze super sterke vrachttrein. Zorg ervoor dat de lading op het juiste moment en op de juiste plek aankomt, zodat alles in de stad kan blijven werken. Met alle speelfuncties en stoere extra’s is dit zeker de ultieme set voor de echte trein fans! Ps; in deze set zitten 4 minifiguren! De vorkheftruckbestuurder, treinmachinist, boer en vrachtwagenchauffeur.

Trein rails

Maak je treinen nog completer met deze leuke flexibele rails.  De rails bevat 8 stukken rechte rails en 16 stukken flexibele rails. Met deze flexibele rails kan je je treinset helemaal uitbreiden tot hoever jij wilt! Het aantal onderdelen in deze set is 24.

Trein Wissels

Verleng je spoorwegsysteem met de LEGO® City 60238 Wissels, zodat het nog leuker wordt om goederen of passagiers naar hun bestemming te brengen. Deze set bestaat uit 4 gebogen railelementen, een rechterwissel en een linkerwissel die je allemaal met je andere treinsets kunt combineren.

LEGO Creator 3 in 1

LEGO City aanbieding