LEGO feestbox huren

Wilt je thuis een kinderfeest organiseren? Of ben je op zoek naar extra LEGO tijdens een familiedag, reünie of andere leuke bijeenkomst. Wij kunnen je helpen met een LEGO  Feestbox. Je stelt jouw feestbox heel eenvoudig samen omdat jij precies weet wat je nodig hebt.

LEGO box

In een LEGO  box zit voldoende LEGO voor 8 a 10 personen. Dit is gemengde LEGO, dus niet van een specifiek thema. Met de inhoud kun je verschillende huizen, voertuigen, dieren of andere fantasierijke bouwwerken maken. Natuurlijk zitten er ook veel minifiguurtjes in.

LEGO feestbox

De LEGO feestbox is aangevuld met items voor een LEGO feestje. Je ontvangt een box met ca. 12 kilo LEGO, Brick King LEGO ballonnen, LEGO kleurplaten en LEGO diploma’s. Zo wordt ieder kinderfeestje nog leuker.

LEGO Spelletjes

LEGO bingo
Het favoriete spel tijdens de LEGO kinderfeestjes; LEGO bingo! Wij zorgen voor de bingokaarten. Onze ervaring is dat het spel extra leuk wordt als je chipjes op de bingo kaart legt; en dat kinderen het chipje op mogen eten als ze het plaatje hebben. Wij hebben deze beschikbaar in een LEGO Friends en algemene LEGO variant.

LEGO prikje
Dit is de LEGO variant op het spel Ezeltje prikje. Wij hebben deze standaard beschikbaar in een LEGO Ninjago variant. Neem voor de LEGO Friends variant even contact op.

Overige LEGO spellen
In ons mapje met uitgewerkte spellen hebben wij nog een aantal spellen uitgewerkt, die je heel eenvoudig met LEGO kunt doen.

LEGO bouwplaten

Kinderen vinden het soms fijn om hun bouwwerk op een bouwplaat/grondplaat te bouwen. Het is daarom mogelijk om er grondplaten bij te huren. Je krijgt dan in totaal 10 grondplaten, in diverse kleuren.

Tarieven

Borg is €50,– per LEGO box.
Alleen af te halen bij Brick King LEGO winkel in Nieuwerkerk ad IJssel.
Reserveren kan hier.