fbpx

LEGO huren

Wilt je thuis een LEGO kinderfeest organiseren? Of ben je op zoek naar extra LEGO tijdens een familiedag, reünie of andere leuke bijeenkomst. Wij kunnen je helpen met een LEGO Feestbox. Je stelt jouw feestbox heel eenvoudig samen omdat jij precies weet wat je nodig hebt.

LEGO box

 

In een LEGO  box zit voldoende LEGO voor 8 a 10 personen. Dit is gemengde LEGO, dus niet van een specifiek thema. Met de inhoud kun je verschillende huizen, voertuigen, dieren of andere fantasierijke bouwwerken maken. Natuurlijk zitten er ook minifiguurtjes in om het bouwwerk compleet te maken.
In het overzicht zie je de kosten van de LEGO box.
De afmeting van de LEGO box is 33x48x35cm.

Grote bouwblokken

 

Als je de grote bouwblokken huurt, dan krijg je 100 grote bouwblokken om heerlijk mee te bouwen. Met het huren van grote blokken, speelblokken kunnen kinderen allerlei prachtige kunstwerken maken. Een grote toren, een stoel of mooie muur. De blokken zijn in verschillende vrolijke kleuren. Geschikt voor ongeveer 6 a 8 kinderen.
De grote blokken zijn 2 grote dozen van 75x55x45 cm. Zie hier een foto van de blokken

In het overzicht zie je de kosten van de Grote bouwblokken.

LEGO Duplo box

 

In een LEGO  box zit voldoende LEGO Duplo voor 8 a 10 personen. Dit is gemengde LEGO Duplo, dus niet van een specifiek thema. Omdat de Duplo blokken wat groter zijn, krijg je in totaal 2 boxen mee. Met de inhoud kun je heerlijk bouwen en spelen. Natuurlijk zitten er ook minifiguurtjes in om het bouwwerk compleet te maken.
In het overzicht zie je de kosten van de LEGO Duplo box.

 

 

 

LEGO meisjes box

 

In een LEGO  meisjes box zit voldoende LEGO voor meisjes, voor 8 a 10 personen. Naast LEGO Friends zit hier ook andere LEGO in die qua kleur goed aansluiten bij LEGO Friends. Met de inhoud kun je verschillende huizen, een kasteel, voertuigen, dieren of andere fantasierijke bouwwerken maken. Natuurlijk zitten er ook minifiguurtjes en diertjes in om het bouwwerk compleet te maken.
In het overzicht zie je de kosten van de LEGO meisjes box.

 

 

LEGO Goodiebags

Jouw LEGO box kan worden aangevuld met items voor een LEGO feestje. Naast de box met ca. 12 kilo LEGO ontvang je dan ook een LEGO tasje met sowieso een Brick King LEGO ballon, poster, diploma en een kleurplaat. Verder zit er iets wisselends in, zoals stickers, een masker of iets anders leuks. Zo wordt ieder kinderfeestje nog leuker. De goodiebag kun je per stuk bestellen. Beschikbaar in een jongens en meisjesversie.
In het overzicht zie je de kosten van de goodiebags.

LEGO Spelletjes

LEGO bingo
Het favoriete spel tijdens de LEGO kinderfeestjes; LEGO bingo! Wij zorgen voor de bingokaarten. Onze ervaring is dat het spel extra leuk wordt als je chipjes op de bingo kaart legt; en dat kinderen het chipje op mogen eten als ze het plaatje hebben. Wij hebben deze beschikbaar in een algemene LEGO variant.

LEGO prikje
Dit is de LEGO variant op het spel Ezeltje prikje. Wij hebben deze standaard beschikbaar in een Ninjago, City en een Friends variant. Onze ervaring is dat kinderen van alle leeftijden dit spel leuk vinden!

Spellenboekje
In ons mapje met uitgewerkte spellen hebben wij nog een aantal spellen uitgewerkt, die je heel eenvoudig met LEGO kunt doen. Zo wordt het plannen van jouw kinderfeestje nog makkelijker.

Als je de spellen reserveert, dan krijg je de Bingo, LEGO prikje (City, Ninjago of Friends) en het spellenboekje.
In het overzicht zie je de kosten van de spellen.

LEGO bouwplaten

Kinderen vinden het soms fijn om hun bouwwerk op een bouwplaat/grondplaat te bouwen. Het is daarom mogelijk om er grondplaten bij te huren. Je krijgt dan in totaal 10 grondplaten, 5x groen en 5x blauw.
In het overzicht zie je de kosten van de bouwplaten.

Tarieven

Bekijk hier de tarieven voor het LEGO huren of reserveer direct.