fbpx

LEGO feestbox huren

Wilt je thuis een LEGO kinderfeest organiseren? Of ben je op zoek naar extra LEGO tijdens een familiedag, reünie of andere leuke bijeenkomst. Wij kunnen je helpen met een LEGO Feestbox. Je stelt jouw feestbox heel eenvoudig samen omdat jij precies weet wat je nodig hebt.

LEGO box

In een LEGO  box zit voldoende LEGO voor 8 a 10 personen. Dit is gemengde LEGO, dus niet van een specifiek thema. Met de inhoud kun je verschillende huizen, voertuigen, dieren of andere fantasierijke bouwwerken maken. Natuurlijk zitten er ook veel minifiguurtjes in.

LEGO Goodies

Jouw LEGO box kan worden aangevuld met items voor een LEGO feestje. Naast de box met ca. 12 kilo LEGO ontvang je dan ook 10xBrick King LEGO ballonnen, kleurplaten en  diploma’s. Zo wordt ieder kinderfeestje nog leuker. In het overzicht zie je de kosten van de goodies.

LEGO Spelletjes

LEGO bingo
Het favoriete spel tijdens de LEGO kinderfeestjes; LEGO bingo! Wij zorgen voor de bingokaarten. Onze ervaring is dat het spel extra leuk wordt als je chipjes op de bingo kaart legt; en dat kinderen het chipje op mogen eten als ze het plaatje hebben. Wij hebben deze beschikbaar in een algemene LEGO variant.

LEGO prikje
Dit is de LEGO variant op het spel Ezeltje prikje. Wij hebben deze standaard beschikbaar in een Ninjago, City en een Friends variant. Onze ervaring is dat kinderen van alle leeftijden dit spel leuk vinden!

Overige spellen
In ons mapje met uitgewerkte spellen hebben wij nog een aantal spellen uitgewerkt, die je heel eenvoudig met LEGO kunt doen. Zo wordt het plannen van jouw kinderfeestje nog makkelijker.

LEGO bouwplaten

Kinderen vinden het soms fijn om hun bouwwerk op een bouwplaat/grondplaat te bouwen. Het is daarom mogelijk om er grondplaten bij te huren. Je krijgt dan in totaal 10 grondplaten, 5x groen en 5x blauw. In het overzicht zie je de kosten van de bouwplaten.

Tarieven

Bekijk hier de tarieven voor het LEGO huren of reserveer direct.