in

LEGO Friends

LEGO Friends

LEGO Friends; ken jij ze al? LEGO Friends  gaat om de vriendinnen Andrea, Stephanie, Emma, Mia en Olivia, die in de mooie stad Heartlake City wonen. Het is een hecht vriendinnengroepje en doen alles met elkaar.

Even voorstellen

Andrea: LEGO Friends personage Andrea is een zangeres, ze schrijft zelfs haar eigen liedjes! Ze heeft een huisdier, een konijntje die Jazz heet. Andrea werkt in het City Park Café en als ze niet hoeft te werken is ze vaak te vinden bij het zwembad!
Mia: Als je aan een echte dierenliefhebber denkt, dan denk je gelijk aan Mia! Zij is namelijk de grootste dierenvriend van de groep vriendinnen. Haar lievelingsdieren zijn dolfijnen en paarden. Mia houdt ook veel van buitenactiviteiten zoals kanoën en kamperen!
Olivia: Als je iets over techniek wilt weten moet je bij Olivia zijn! Zij wilt later namelijk technicus of wetenschapper worden. Haar lievelingskleur is roze  en ze houd van natuur, school, tekenen en om haar veulentje te verzorgen!
Emma: LEGO Friends personage Emma is van beroep een schoonheidsspecialiste. Emma vind alles leuk wat met kleding, ontwerpen en juwelen te maken heeft! Ze wilt later namelijk ook een ontwerpster worden. Maar Emma heeft ook een stoere kant.. Ze houdt van autorijden en heeft een zwarte band in karate.
Stephanie: Stephanie is altijd heel erg open tegen over der vriendinnen. Ze heeft een hondje genaamd Coco en een konijntje die Daisy heet. Stephanie is stiekem verliefd op Matthew (niet door vertellen he!) Stephanie houdt wel van een feestje, hierdoor mag zij ook vaak op school de feestjes organiseren.

Friends minifiguren

Het is je misschien al opgevallen; de LEGO Friends poppetjes, die minifiguren heten, zijn anders als de rest van de LEGO poppetjes. Ze zijn speciaal voor dit thema ontwikkeld en op allerlei manieren te combineren. De LEGO Friends elementen passen bij alle andere LEGO stenen. Dit LEGO thema is vooral voor meisjes in de leeftijd van 5-12 jaar.

Veel avonturen

De LEGO Friends vriendinnen beleven allerlei avonturen in Heartlake City. Er zijn winkels, restaurants en vakantiebestemmingen om te bezoeken en uiteraard ook huizen waar de vriendinnen in wonen met hun ouders. De sets bevatten allerlei leuke accessoires en originele details die de fantasie stimuleren en er kan urenlang mee worden gespeeld. LEGO Friends biedt lang, leuk en fantasievol speelplezier met de vijf beste vriendinnen in hun kleurige wereld vol lieve dieren en prachtige details.

Populaire sets

Natuurlijk zijn er altijd LEGO Friends sets die er tussen uit springen, speciaal daarvoor heb ik de top 3 populairste sets voor jouw op een rijtje gezet:

  • 41304 Puppy verrassingen is speciaal voor alle dierenliefhebbers. De speelse pup Cookie kan een heel speciaal kunstje! Laat hem op zijn skateboard van de helling afrijden om te oefenen voor de grote hondenshow.
  • 41306 Mia’s Strandscooter. Zet Mia en haar hondje op de strandscooter voor een zomerse rit op het strand!
  • 41301 Puppy optocht. Andrea en haar fantastische hondje Apollo komen eraan in de luxueuze limousine! Apollo heeft een grote prijs gewonnen en is nu onderweg om die op te halen. Dit voertuig is het perfecte transportmiddel voor een puppykampioen: het ziet er zelfs uit als een puppy

 

LEGO Friends aanbiedingen

LEGO Duplo