LEGO huren

Let op: alleen op te halen in Nieuwerkerk ad IJssel!
Ben je op zoek naar extra LEGO tijdens een familiedag, reünie of andere leuke bijeenkomst? Of misschien wil je een LEGO week organiseren op een school, BSO of NSO?  Bij ons kun je heel makkelijk LEGO bouwsteentjes huren.

Hoe werkt het?

Wij bieden veel verschillende LEGO boxen aan om aan iedere wens te kunnen voldoen. Zo kun je een standaard LEGO box huren. In onze LEGO box zit voldoende LEGO voor 8 à 10 personen. Dit is gemengde LEGO en dus niet van een specifiek thema. Met onze grote bouwblokken kan iedereen heerlijk bouwen. Voor de kleinste kinderen hebben wij een LEGO DUPLO box, leuk als er ook kleine kinderen op het feestje zijn. Voor de meiden hebben wij een meisjesbox met daarin LEGO Friends en andere meisjes LEGO.

Extra’s huren

Om het feest compleet te maken hebben wij ook extra’s die je erbij kun huren. Bouwplaten zijn hier een voorbeeld van. Ook hebben wij spelletjes in de thema’s City, Friends en Ninjago; leuk om tijdens het kinderfeestje te doen. Om het helemaal af te maken kun je een goodiebag bij ons kopen. Hier zitten wat leuke extra’s in om mee te geven aan het einde van het feestje.

 

LEGO boxen om te huren

STANDAARD BOX

GROTE BLOKKEN

MEISJES BOX

DUPLO BOX

€7,50
per dag

€27,50
per dag

€9,50
per dag

€9,50
per dag

ca. 12 kilo
gemengd

ca. 100 grote bouwblokken

ca. 12 kilo
meisjes LEGO

ca. 12 kilo
Duplo

Borg €50,-

Borg €50,-

Borg €50,-

Borg €50,-

 

Voor nog meer plezier

BOUWPLATEN

LEGO SPELLEN

GOODIEBAGS

€2,50 per dag

€2,50 per dag

€1,55 per stuk

10 bouwplaten,
5 blauwe en 5 groene


Keuze uit City, Ninjago of Friends

Een verrassingstasje als aandenken aan het feestje

Borg €10,-

Borg €10,-