in

LEGO huren Rotterdam

Ben je op zoek naar mogelijkheden voor LEGO huren Rotterdam? Zoek dan niet verder! Ons afhaalpunt is namelijk op geen 3 minuten afstand van Rotterdam, ideaal dus. Wij vertellen je graag meer!

LEGO huren Rotterdam

Ok, dus jij wilt een LEGO feestje, workshop of ander evenement organiseren. Dat begrijpen wij, want met de gekleurde bouwblokjes kun je gewoon heel veel. Daarbij vindt bijna iedereen het leuk om ermee te bouwen en dat zorgt al snel voor een fijne sfeer. En dan maakt het dus eigenlijk niet uit om welke activiteit het gaat.

Wat zijn de mogelijkheden

Wij bieden veel verschillende boxen met bouwstenen aan om aan iedere wens te kunnen voldoen. Zo kun je een standaard LEGO box huren. In onze box zitten voldoende bouwsteentjes voor ca. 8 personen. Dit is gemengde LEGO en dus niet van een specifiek thema en het zijn ook geen complete sets.
Wij hebben ook grote bouwblokken, die je bijvoorbeeld ook in Monkey Town ziet. Met onze grote bouwblokken kan iedereen heerlijk bouwen.
Voor de kleinste kinderen hebben wij een LEGO DUPLO box, leuk als er ook kleine kinderen op het feestje zijn.
Voor de meiden hebben wij een meisjesbox met daarin LEGO Friends en andere LEGO voor meiden. De LEGO verhuur kan zo voor iedereen en voor alle leeftijden.

Voor welke momenten kun je LEGO huren?

Onze ervaring is dat de bouwsteentjes worden gebruikt voor feestelijke activiteiten, zoals kinderfeestjes en leuke dagen op school, op de BSO of NSO. Maar de verhuur is zeker niet alleen voor kinderen; er zijn ook genoeg volwassenen die er mee aan de slag gaan. Voor workshops, teambuilding op het werk of gewoon omdat het leuk is!
De LEGO wordt ook gehuurd door verenigingen zoals de scouting; voor een leuke bouwwedstrijd met de vereniging. Zoveel mensen; zoveel keuze en dat maakt het allemaal zo leuk.

Wist je dat

Er zijn trouwens niet alleen mensen uit Nieuwerkerk ad IJssel en Rotterdam die onze LEGO huren; mensen komen uit heel Zuid-Holland en soms zelfs uit andere provincies. Dus zoek je LEGO huren Den Haag, Gouda of Capelle aan den IJssel, dan zit je bij ons ook aan het juiste adres. Dit geldt zelfs voor LEGO huren Utrecht en LEGO huren Amsterdam

Speelgoed

LEGO opbergen