fbpx

LEGO kinderfeestje

LEGO kinderfeestje

Goed nieuws; je kunt jouw verjaardag ook bij ons vieren! Voor iedereen die gek op LEGO is… vier jouw kinderfeestje bij Brick King LEGO winkel. Samen met de jarige en zijn/haar vriendjes, bouwen wij een geweldig LEGO kinderfeestje!

LEGO kinderfeestje: wat gaan we doen

Het mag duidelijk zijn; het LEGO feestje gaat om LEGO! We gaan dus leuke LEGO spelletjes doen en hierbij houden wij natuurlijk rekening met de leeftijd van de jarige. Verder gaan we gewoon heel veel bouwen met LEGO. Met zn allen maken we iets mooi, zoals een winkelcentrum, huisjes, een pirateneiland, je kunt het zo gek niet bedenken. Het maakt natuurlijk helemaal niet uit wat ze maken; als ze het maar leuk vinden. Het kunstwerk wordt vervolgens in de etalage gezet. Dat is groot feest voor de kinderen; want dan kan iedereen het zien! Het blijft minimaal 1 week in de etalage.

Natuurlijk krijgt de jarige ook nog een leuk cadeautje van ons. Aan het einde van het LEGO kinderfeestje krijgen de kinderen een heus LEGO koning diploma, een leuk aandenken omdat ze zo hard hun best hebben gedaan. Ook krijgen ze een kleine goodiebag mee. Als ouder kun je dit eventueel nog uitbreiden met een aantal opties.

Wat zijn de reacties van de kinderen

Wat is het heerlijk om de kinderen zou enthousiast bezig te zien! Van de LEGO kunnen ze natuurlijk niet afblijven en ook de spelletjes vinden ze leuk. Dat maakt het feestje compleet; de afwisseling van het feestje. Dit zorgt er ook voor dat geen één feestje hetzelfde is.

Bekijk hier het fotoalbum van onze kinderfeestjes! De foto’s worden alleen met toestemming geplaatst. Heb je nog een foto die niet mag ontbreken, stuur hem dan gerust door of plaats hem op onze Facebook of Instagram!

Kijk hier voor de meer informatie, de prijzen van kinderfeestje LEGO, veel gestelde vragen of reserveer direct!

Bekijk hier het filmpje van onze winkel, met wat leuke elementen van ons kinderfeestje.