LEGO Kinderfeestje organiseren

Bij ons kun je heel makkelijk bouwsteentjes huren voor alle gelegenheden.

Normaal gesproken organiseren wij kinderfeestje bij ons in de winkel; wat altijd een groot feest is! Maar in verband met het Corona virus hebben wij helaas moeten besluiten dat wij tot nadere orde geen kinderfeestjes bij ons in de winkel kunnen vieren. Dit is natuurlijk heel erg jammer, dat begrijpen wij. Daarom willen wij jullie helpen met het organiseren van een superleuk kinderfeestje thuis! Ben jij benieuwd hoe je zelf een LEGO kinderfeestje organiseert? Lees dan snel verder.

RIVM Maatregelen

Gezien de huidige periode is het misschien toch ook nog even goed om naar de RIVM maatregelen. Oa RTL Nieuws heeft hier een mooi item over geschreven. Wij stellen voor dat je hier goed naar kijkt en een gedegen beslissing maakt of je wel of niet het kinderfeestje thuis wilt vieren.

Hoe werkt het?

Wij bieden veel verschillende LEGO boxen aan om aan iedere wens te kunnen voldoen. Zo kun je een standaard LEGO box huren. In onze LEGO box zit voldoende LEGO voor 8 à 10 personen. Dit is gemengde LEGO, dus niet van een specifiek thema. Met onze grote bouwblokken kan iedereen heerlijk bouwen. Voor de kleinste kinderen hebben wij een LEGO DUPLO box, leuk als er ook kleine kinderen op het feestje zijn. Voor de meiden hebben wij meisjes LEGO verhuur; hebben wij een meisjesbox met daarin LEGO Friends en andere meisjes LEGO.

Extra’s huren

Om het feest compleet te maken hebben wij ook extra’s die je erbij kun huren. Bouwplaten zijn hier een voorbeeld van. Ook hebben wij spelletjes in de thema’s City, Friends en Ninjago; leuk om tijdens het kinderfeestje te doen. Om het helemaal af te maken kun je een goodiebag bij ons kopen. Hier zitten wat leuke extra’s in om mee te geven aan het einde van het feestje.

LEGO boxen om te huren

STANDAARD BOX

€17,50
per 3 dagen

ca. 12 kilo gemengd

Borg €50,-

Reserveren Meer info

GROTE BLOKKEN

€22,50 per dag (actie)

100 grote bouwblokken
Borg €50,-

Reserveren Meer info

DUPLO BOX

duplo huren

€21,50
per 3 dagen

ca. 12 kilo Lego

Borg €50,-

Reserveren Meer info

MEISJES BOX

meisjes lego

€21,50
per 3 dagen

ca. 12 kilo Duplo

Borg €50,-

Reserveren Meer info

Voor nog meer plezier

BOUWPLATEN

€5,- per 3 dagen

10 bouwplaten, 5 blauwe en 5 groene
Borg €10,-

Reserveren Meer info

LEGO SPELLEN

€5,- per 3 dagen

Keuze uit City, Ninjago of Friends
Borg €10,-

Reserveren Meer info

GOODIEBAGS

duplo huren

€1,55 per stuk

Een verrassingstasje als aandenken aan het feestje

Reserveren Meer info