fbpx

LEGO onderdelen

LEGO onderdelen; er is niets zo vervelend als dat iets kwijt raakt. Helemaal als het precies het LEGO steentje is waardoor je niet verder kunt bouwen. Of misschien heb je zelf een project in gedachten waarbij je extra stenen nodig hebt. Gelukkig zijn veel LEGO onderdelen online te bestellen, zodat je je LEGO set weer compleet kunt maken.

Nieuwe LEGO set niet compleet

Helaas komt het soms voor dat je een nieuwe set in de winkel koopt en dat hij niet compleet is; dat er een onderdeel mist. Dit kun je zelf bij LEGO aangeven, zij zullen het betreffende onderdeel dan kosteloos naar je toesturen. Dat kan via deze pagina https://www.lego.com/nl-nl/service/replacementparts

Op bestelling

Op dit moment hebben wij geen losse onderdelen op voorraad; maar wij kunnen het wel voor je bestellen. De kosten en levertijd van de LEGO onderdelen zijn  afhankelijk van het soort onderdeel. De kosten bedragen altijd in ieder geval €1,25 verwerkingskosten.

Om het te kunnen bestellen hebben wij in ieder geval het onderdeelnummer, de kleur en het nummer van de set nodig. Het onderdeelnummer vind je achter het instructieboekje.