LEGO Shop

LEGO shop

LEGO Shop, de leukste LEGO beleving vind je natuurlijk bij Brick King.

LEGO Shop

Op 7 oktober 2016 opende wij onze deuren van onze LEGO Winkel. Hiermee zijn wij nog altijd blij dat we dit hebben gedaan! De klanten komen uit omstreken maar ook van ver. Jong en oud, iedereen is welkom bij Brick King LEGO Winkel.

Winkel

Brick King  is een shop in Nieuwerkerk aan den Ijssel van ruim 100 vierkante meter. Wij zijn gespecialiseerd in alles betreft LEGO. Bij ons kan je van alles vinden, van zelfgemaakte minifiguurtjes tot modulaire huizen. Maar ook hele unieke sets kun je vinden bij ons. Wij vinden het leuk om de klant veel service te geven en hierbij ook de nodige advies te geven, wij staan altijd open voor vragen. Wij zijn pas blij als u de winkel uitloopt met een glimlach op uw gezicht!

Webshop

Op onze Webshop kan je alles vinden wat je maar wilt wat betreft LEGO! Van LEGO Tape tot de allernieuwste LEGO sets. Ook kan je hier alle informatie vinden die je maar nodig heb! TIP; de blogs lezen is een zeker een aanrader. Via de Webshop kan je gemakkelijk bestellen, je kan het gelijk betalen of je kan je bestelling ophalen in de winkel. Ook kan je gelijk reserveren voor de leukste LEGO kinderfeestje!

Bestellen in de winkel

Losse onderdelen nodig? Dat is voor ons geen probleem! Wij kunnen vaak alles bestellen wat jij nog nodig heb. Kom gezellig langs in de winkel en geef ons de nummers door van de onderdelen die jij wilt bestellen. Eventjes bellen of mailen is natuurlijk ook geen probleem.

LEGO kinderfeestje

Wij zijn niet alleen een LEGO winkel, nee wij organiseren ook LEGO kinderfeestjes! Wat kan je verwachten?

  • een LEGO cadeautje voor de jarige
  • met LEGO bouwen voor in de etalage
  • een lekkere LEGO cupcake eten en onbeperkt siroop drinken
  • heel veel LEGO spelletjes

Al zin in het feestje gekregen? Reserveer dan snel!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *