Let op: alleen op te halen in Nieuwerkerk ad IJssel en alleen in combinatie met de LEGO verhuur!

Het feest wordt pas echt compleet met onze spellen! Kies voor onze LEGO spellen die leuk zijn tijdens ieder kinderfeestje of familiedag. De spellen bestaan uit een draaiboek inclusief leuke spelideeën,  LEGO bingo, challenge en LEGO prikje.

LEGO spellen City

Als je kiest voor de spellen van LEGO City, dan ontvang je ons draaiboek voor een LEGO feestje, inclusief leuke spel ideeën. Ook ontvang je onze populaire LEGO Bingo, vaak het hoogtepunt van het kinderfeestje. Voor leuke ideeën om te bouwen tijdens het feestje, kun je gebruik maken van onze Challenge kaartjes. Ook zit er het LEGO Prik-je spel bij; in de LEGO City versie. Je ontvangt een grote ‘pop’ voor dit spel.
Goed te weten: de spellen zijn in een algemene versie. Alleen het LEGO Prik-je spel is in de LEGO City versie.

LEGO spellen Ninjago

Als je kiest voor de spellen van LEGO City, dan ontvang je ons draaiboek voor een LEGO feestje, inclusief leuke spel ideeën. Ook ontvang je onze populaire LEGO Bingo, vaak het hoogtepunt van het kinderfeestje. Voor leuke ideeën om te bouwen tijdens het feestje, kun je gebruik maken van onze Challenge kaartjes. Ook zit er het LEGO Prik-je spel bij; in de LEGO Ninjago versie. Je ontvangt een grote ‘pop’ voor dit spel.
Goed te weten: de spellen zijn in een algemene versie. Alleen het LEGO Prik-je spel is in de LEGO Ninjago versie.

LEGO spellen Friends

Als je kiest voor de spellen van LEGO City, dan ontvang je ons draaiboek voor een LEGO feestje, inclusief leuke spel ideeën. Ook ontvang je onze populaire LEGO Bingo, vaak het hoogtepunt van het kinderfeestje. Voor leuke ideeën om te bouwen tijdens het feestje, kun je gebruik maken van onze Challenge kaartjes. Ook zit er het LEGO Prik-je spel bij; in de LEGO Friends versie. Je ontvangt een grote ‘pop’ voor dit spel.
Goed te weten: de spellen zijn in een algemene versie. Alleen het LEGO Prik-je spel is in de LEGO Friends versie.