in

LEGO Star Wars

LEGO Star Wars; natuurlijk vind je in onze webshop ook de LEGO van Star Wars; een van de meest spectaculaire thema’s is Star Wars, dat geschikt is voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar.
 

Het verhaal

Iedereen kent de films van de Amerikaanse filmregisseur George Lucas, die verhalen over een sterrenstelsel hier ‘ver, ver vandaan’. Dit sterrenstelsel wordt met hand en tand verdedigd door de goede Jedi in hun strijd tegen de kwade Sith. In de films wordt gevochten met lichtzwaarden, en in het verhaal zijn de grote thema’s uit de filosofie en de religie vertegenwoordigd. Kinderen spelen met de sets van LEGO Star Wars urenlang de meest fantastische scènes na. Ze kruipen in de huid van de verschillende personages en trekken vol overgave met de diverse voertuigen ten strijde. Bovendien zien kinderen alle schitterende ruimteschepen uit de films terug, en kunnen ze zich zelfs met nog een paar nieuwe modellen vermaken. Daarnaast is het spelen met de bouwstenen goed voor de motoriek en wakkert het de fantasie aan.

Het aanbod

Op onze website vind je een groot aanbod LEGO Star Wars. In de verschillende dozen zitten veel leuke extra’s, zoals exploderende delen, verborgen wapens, schuifdeuren met vergrendeling, controlepanelen, kratten die open kunnen en/of een schietfunctie. Elke doos bevat wel iets spannends dat kinderharten sneller laat kloppen. Bovendien zitten in elke doos suggesties voor activiteiten, waardoor er urenlang met de sets gespeeld kan worden. Gun je kind een reis naar een ander universum, waar het de avonturen van Star Wars kan herbeleven met de nieuwste bouwsets van LEGO Star Wars. De films zullen helemaal tot leven komen!

Accessoires

Naast de bouwsets hebben wij ook leuke LEGO Star Wars accessoires in de winkel, zoals sleutelhangers, sleutelhangers met LED licht en leuke boeken. Voor ieder wat wilt. Bekijk snel het  volledig overzicht van al onze Star Wars bouwsets. We hebben een zeer grote collectie in huis. Verder bieden we goede prijzen en een uitstekende service.

LEGO vliegtuig

LEGO Politiebureau