Web Analytics Made Easy - Statcounter

LEGO taarten; of je nu jarig of geslaagd bent… of misschien iets heel anders te vieren hebt; een LEGO taart is natuurlijk altijd een goed idee! Daarom hebben wij voor jou de leukste ideeen voor een heerlijke én mooie LEGO taart! 

Met eigen LEGO foto

Zoek de leukste LEGO foto op van het feestvarken en maak bestel hier een heerlijke taart mee! Het klinkt heel makkelijk, maar deze foto taart is gewoon een succes bij jong en oud. Je kunt de taart in verschillende formaten en met verschillende smaken bestellen.

Star Wars taart

Deze geweldige Star Wars-marsepeintaart kun je voorzien van de foto, bijvoorbeeld van jouw zoon/dochter, kleinkind of van je partner! Upload een foto en plaats deze in de Star Wars-afbeelding. Als je geen foto wilt gebruiken, dan kun je het vlak gewoon leeg laten; dan blijft de taart natuurlijk minstens net zo mooi.

LEGO man taart

Deze LEGO taart is leuk voor jong en oud! Deze 3D taart van een minifiguurtje ziet er heel erg mooi uit en is natuurlijk ook heel erg lekker. Wil jij hem voor jouw verjaardag?

Standaard taart versieren

Iedere taart wordt natuurlijk een stuk leuker als je het versiert met minifiguurtjes. Leen wat figuurtjes van het favoriete thema van jouw zoon of dochter en zet ze op een taart. Misschien kan het figuurtje zelfs wel een kaarsje vast houden!

Ninjago 3D taart

Voor de echte Ninjago fans; een LEGO Ninjago 3D taart! De taart is van Ninja Kai; ieder kind dat met deze LEGO-serie heeft gebouwd zal deze taart fantastisch vinden.

Zelf een taart maken

Natuurlijk kun je zelf ook aan de slag om de mooiste LEGO taart te maken; op het internet staan heel veel voorbeelden. Mocht je niet veel ervaring hebben met het maken van een taart; begin dan op tijd of maak misschien zelfs eerst een proefversie. Het zou zonde zijn als er wat dingen tegen zitten en je op de dag zelf geen taart hebt.

Bij de thuisbakker

Mocht je het toch niet helemaal vertrouwen, schakel dan toch een (thuis) bakker uit de buurt in. Waarschijnlijk heeft zij er wel ervaring mee en anders zijn er veel voorbeelden op het internet te vinden. Deze thuisbakkers zijn vaak snel volgeboekt; zorg daarom dat je op tijd bent.
Veel succes; wij zijn eigenlijk wel heel benieuwd naar jullie taart!