fbpx

LEGO Treinendag; 7 juli 2018

LEGO Treinendag; 7 juli 2018

Zaterdag 7 juli is het weer zo ver; ook dit jaar organiseren Brick King LEGO winkel de LEGO Treinendag. Net als vorig jaar is dit in samenwerking met de Facebook groepen The Dutch LEGO Addiction en LEGO hobby treinen. Dit jaar pakken we het nog groter aan dan vorig jaar. Met een stoomlocomotievendepot, modulair station, rij tafel en een collectie van treinen door de jaren heen.

Wat is er te zien

In onze feestkamer, waar normaal de kinderfeestjes worden georganiseerd, komt een heus stoomlocomotievendepot waar locomotieven op de draaischuif kunnen, water kunnen nemen, kolen kunnen laden en nog meer. Ook komt hier een modulair station. Dit station zit vol met kleine details en is al op veel verschillende grote LEGO shows geweest. Het station bevat zelfs een kleine LEGO winkel!

Heel veel treinen

Om het depot en het station heen komt een spoor waar speciale zelfgemaakte LEGO treinen heen zullen rijden. Ook komt er een collectie treinen door de jaren heen zijn die laat zien hoe de treinen door de jaren heen veranderd zijn. Voor de aller grootste treinen fans is er een demonstratie tafel in de winkel waar er zelf gereden kan worden.

Wanneer

Het evenement is op zaterdag 7 juli van 10.00-16.00 uur. Entree is gratis!