LEGO winkel Nieuwerkerk aan den IJssel

LEGO winkel Nieuwerkerk aan den IJssel; sinds 8 oktober 2016 is het dan echt een feit. Tijdens de feestelijke opening werden de deuren van Brick King LEGO winkel officieel geopend. Nieuwsgierig? Bekijk hier het filmpje van de opening.

LEGO winkel Nieuwerkerk aan den IJssel

In de LEGO shop Brick King wordt je welkom geheten door het echtpaar Leo en Martine van der Haven, die samen de winkel en de webshop runnen. In de winkel wordt niet alleen de LEGO collectie aangeboden, maar ook een mooi assortiment aan LEGO license artikelen. Verder zal de focus op kwaliteit en de LEGO beleving liggen. De winkel is zo’n 100m2 groot en heeft heerlijk grote etalages. Wij hanteren scherpe prijzen; wij zitten gemiddeld zo’n 10% tot 15% onder de LEGO adviesprijs.

Activiteiten in de winkel

In de winkel worden verder regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals demonstraties en workshops. Ook kunnen kinderen hun LEGO kinderfeestje vieren; iets wat al een groot succes is! Tijdens de kinderfeestjes worden er leuke LEGO spelletjes gedaan en natuurlijk wordt er ook veel gebouwd. Want daar gaat het natuurlijk om!

Online activiteiten

Ook op social media zijn wij erg actief en er is altijd wel een leuke prijsvraag. Reden genoeg om ons te volgen dus. Verder hebben wij altijd een leuke kleurwedstrijd, waar met veel enthousiasme aan mee wordt gedaan door alle kinderen. Het is heerlijk om te zien dat LEGO zo leeft!

Het Oude Dorp

Brick King is gevestigd in het winkelgebied ‘het Oude Dorp‘ in Nieuwerkerk aan den IJssel, vlakbij de supermarkt MCD. Het Oude Dorp is een karakteristiek en pittoresk stukje Nieuwerkerk waar service, kwaliteit en klantvriendelijkheid nog vanzelfsprekend zijn. Actieve ondernemers met oog voor de klant! Het Oude Dorp ligt in de oude kern van Nieuwerkerk aan den IJssel, op een steenworp afstand van Rotterdam Nesselande, Zevenhuizen en Capelle aan den IJssel. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid, zelfs voor de deur! Dat is handig als je gewoon even snel iets nodig hebt of als je een hele grote LEGO doos hebt 🙂

Online bestellen

Naast de winkel in Nieuwerkerk hebben wij ook een webshop, waar je heel gemakkelijk de LEGO kunt bestellen. Je kunt er voor kiezen om het te laten bezorgen  of kies ervoor om jouw bestelling op te halen. We kunnen het zelfs alvast inpakken als je dit even aangeeft. Handig bijvoorbeeld als de kinderen niet mogen weten wat er gekocht wordt. Dan heb je het gemak van online bestellen én de echt LEGO beleving!
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *