LEGO winkel Nieuwerkerk

De LEGO winkel Nieuwerkerk is sinds oktober 2016 een feit; op 8 oktober werden dan eigenlijk de deuren geopend. De winkel begint zich aan de Kerklaan, in het Oude Dorp van Nieuwerkerk.

LEGO winkel Nieuwerkerk

De LEGO shop Brick King zit op Kerklaan 53 in Nieuwerkerk aan den Ijssel, vlakbij supermarkt MCD en andere leuke winkeltjes zoals IJssalon Brolino, modestudio La BiondaMeesterbloembinderij Coen van Buuren en Bij Bourgondisch.
Voor de deur zijn een aantal parkeerplaatsen en het is nog gratis parkeren ook. Ideaal toch, vooral als je gewoon snel even een cadeautje nodig hebt.

Activiteiten in de winkel

In de winkel worden verder regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals demonstraties en workshops. Ook kunnen kinderen hun LEGO kinderfeestje vieren; iets wat al een groot succes is! Tijdens de kinderfeestjes worden er leuke LEGO spelletjes gedaan en natuurlijk wordt er ook veel gebouwd. Want daar gaat het natuurlijk om!

Online activiteiten

Ook op social media zijn wij erg actief en er is altijd wel een leuke prijsvraag. Reden genoeg om ons te volgen dus. Verder hebben wij altijd een leuke kleurwedstrijd, waar met veel enthousiasme aan mee wordt gedaan door alle kinderen. Het is heerlijk om te zien dat LEGO zo leeft!

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.