fbpx

Beschrijving

Wees overal en altijd voorbereid op LEGO City noodsituaties met deze praktische speelset in een koffer inclusief brandweertruck met beweegbare hoogwerker en brandweermotor. Blus de brand in het verlaten huis met deur die open kan. LEGO Juniors sets bieden een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 4-7 jaar. Inclusief twee minifiguren.

De Juniors 10740 Brandweerkoffer set maakt deel uit van het thema LEGO Juniors.

LEGO Juniors 10740 Brandweerkoffer kenmerken

  1. Inclusief twee brandweerman-minifiguren.
  2. De set bestaat uit een eenvoudig te bouwen brandweertruck met bergruimte achterin en aanhanger met beweegbare hoogwerker, een motor en een verlaten huis met ramen en een deur die open kan.
  3. Maak de aanhanger vast aan de brandweertruck en haast je naar het brandende huis!
  4. Plaats een brandweerman-minifiguur in de hoogwerker en zorg dat de vlammen op het dak van bovenaf kunnen worden geblust.
  5. Laat het vlamelement dor de deuropening naar buiten steken voor een ‘uitslaande brand’-effect. Eenvoudig te bouwen model met grote elementen en een duidelijke gebruiksaanwijzing, waarmee kinderen direct aan de slag kunnen.
  6. Accessoire-elementen: vier doorschijnende oranje ‘vlammen’, doorschijnend blauw ‘water’, twee zuurstoftanks, een bijl, een zaag en twee brandblussers.

Extra informatie

Leeftijd

Jaar