fbpx

Beschrijving

Trek je pak aan en ga samen met Batman en Robin de strijd aan tegen de Joker! De set omvat een eenvoudig te bouwen Batwing met schietfunctie in de vleugels, de gekke hotrod van de Joker, een Batgrot met opbergplaats voor de Batwing, een cel en een controlecentrum. Dit leuke bouwspeelgoed wordt geleverd met een eenvoudige gids met bouw- en speeltips en grotere elementen die het zelfvertrouwen van jonge kinderen stimuleren. Inclusief 3 minifiguren.

De Juniors 10753 Joker Batcave aanval set maakt deel uit van het thema LEGO Juniors.

LEGO Juniors 10753 Joker Batcave aanval kenmerken

  1. Inclusief minifiguren van Batman, de Joker en Robin.
  2. Deze set bestaat uit de Batgrot met controlescherm, geïntegreerde opbergplaats voor de Batwing en een kleine cel met deur die open kan. Daarnaast is er nog een controlecentrum en ruimte voor het enterhaakwapen en de Batarang, dat vastgemaakt kan worden aan de Batgrot.
  3. Ook inclusief de Batwing met schietfunctie in de vleugels en een cockpit die open kan, plus de hotrod van de Joker met vlamelementen en een element met bal en ketting.
  4. Maak de cel en het controlecentrum vast aan het landingsplatform zoals jij wilt.
  5. Duw de schijven door de schijvenschieters op de vleugels om deze naar de Joker te schieten.
  6. De set omvat eenvoudig te bouwen modellen met grotere stukken, snelstart-elementen en een duidelijke gebruiksaanwijzing zodat kinderen er direct mee aan de slag kunnen.

Beoordelingen (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “10753 LEGO Juniors Joker Batcave aanval”