fbpx

Beschrijving

Bouw samen met je kind de grappige draaimolen en speel een dagje op de kermis na. Je peuter zal het geweldig vinden om de tandwielaandrijving te bedienen of de draaimolen direct met de hand te laten draaien en de vier paarden in het rond te zien gaan. Bedenk de leukste verhalen met de LEGO DUPLO figuren die van de glijbanen afgaan of een kaartje kopen bij het loket. Inclusief vier DUPLO figuren.

De Duplo 10841 Familiekermis set maakt deel uit van het thema LEGO Duplo.

LEGO Duplo 10841 Familiekermis kenmerken

  1. Inclusief vier LEGO DUPLO figuren: een vader, een moeder en twee kinderen.
  2. De set bestaat uit een echt werkende draaimolen met vier paardfiguurtjes en tandwielaandrijving, twee glijbanen, een loket met raam dat open kan en een drankautomaat met tafel en stoelen.
  3. Inclusief stenen met opdruk van een meetkaart, kauwgomballenautomaat, ijsjes en een kermisbord als inspiratie voor verhalen.
  4. Help je kind de tandwielaandrijving te bedienen of de bovenkant van de draaimolen met de hand te bewegen om de vier paarden in het rond te zien draaien.
  5. Speel alledaagse gebeurtenissen na zoals een kaartje kopen of een drankje uit de automaat halen in een vrolijke, kleurrijke omgeving.
  6. Gebruik de moderne figuren, accessoires en stenen met opdruk voor allerlei leuke speelsituaties met kermisthema.