fbpx

10889 Duplo Mickey’s vakantiehuisje

54.99 49.94

Op voorraad


Beschrijving

Bezoek LEGO DUPLO l Disney 10889 Mickey’s vakantiehuisje voor eindeloos fantasierijk speelplezier met Disney’s Mickey Mouse en zijn vriendjes. De rode kant van de omkeerbare dakstenen doet direct aan de zomer denken en peuters zullen geïnspireerd worden om de bloemen van Minnie Mouse water te geven, met Goofy een vlucht in het vliegtuig te maken en aan de tuintafel een lekker kopje thee te drinken. Draai de omkeerbare dakstenen om voor een sneeuwwitte winteruitstraling en ga sleeën met Mickey of geniet van een warm drankje bij de open haard. Met de handzame bouwstenen ontwikkelen kinderen niet alleen hun sociale en emotionele intelligentie, maar doen ze ook bouwvaardigheden op en verbeteren ze hun fijne motoriek. Deze leuke bouwset met Mickey en Minnie Mouse inclusief 4 DUPLO figuren biedt diverse leuke speel- en leermogelijkheden, zodat jij en je peuter samen onvergetelijke momenten kunnen beleven.

De LEGO Duplo 10889 Mickey’s vakantiehuisje set maakt deel uit van het thema Duplo.

LEGO DUPLO 10889 MICKEY’S VAKANTIEHUISJE KENMERKEN

  1. Dit leerzame Disney Mickey Mouse en Minnie Mouse bouwspeelgoed voor peuters bevat een slee waarop de personages een ritje kunnen maken.
  2. Inclusief 4 LEGO® DUPLO® figuren: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Goofy en Pluto.
  3. De dakstenen zijn tweezijdig met een zomer- en een winterthema, zodat kinderen verschillende seizoenen kunnen naspelen.
  4. Help je kind de basisvaardigheden van het bouwen onder de knie te krijgen en zijn of haar fijne motoriek te verbeteren door de bouwstenen steeds op een andere manier te gebruiken voor eindeloos fantasierijk bouwplezier.
  5. Dit bouwspeelgoed voor peuters is ontwikkeld om het bedenken van rollenspellen en het vertellen van verhalen te stimuleren, zodat je kind zijn of haar taalvaardigheid, sociale en emotionele vaardigheden kan verbeteren.

Extra informatie

Leeftijd