fbpx

10903 Duplo Brandweerkazerne

54.99 49.94

Beschikbaar via nabestelling


Beschrijving

Speel alledaagse gebeurtenissen na met LEGO DUPLO Mijn eigen stad: een herkenbare wereld met moderne DUPLO figuren. Bezoek de eenvoudig te bouwen 10903 Brandweerkazerne en verzin allerlei verhalen. Leer samen met de brandweerlieden hoe je een kampvuur uit moet maken en hoe je veilig op een ladder klimt om de kazernehond uit de toren te redden. Help je peuter de brandweerlieden in de brandweertruck te zetten zodra ze worden opgeroepen, zet het zwaailicht en de sirene aan en scheur razendsnel de volgende heldhaftige reddingspoging tegemoet! Inclusief 2 DUPLO figuren en een hondenfiguur.

De LEGO Duplo 10903 Brandweerkazerne set maakt deel uit van het thema Duplo.

LEGO DUPLO 10903 BRANDWEERKAZERNE KENMERKEN

  1. Inclusief 2 LEGO DUPLO figuren van brandweerlieden, plus een figuur van een hond.
  2. De set omvat een eenvoudig te bouwen brandweerkazerne met toren en een brandweertruck voor peuters met zwaailicht en sirene.
  3. Accessoire-elementen: een ladder, een brandslang, een brandblusser, een bijl en een kampvuur.
  4. Druk op de knop op de brandweertruck om de sirene en het licht te activeren.
  5. Volg samen met de brandweerlieden een training in de kazerne en spring vervolgens in de rode brandweertruck om een reddingsactie uit te voeren!
  6. Gebruik de moderne figuren, accessoires en stenen met opdruk om peuters op een leuke manier iets te leren over alles wat brandweerlieden voor ons doen.

Extra informatie

Leeftijd

Beoordelingen (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “10903 Duplo Brandweerkazerne”