fbpx

Beschrijving

Bouw een van de bekendste kastelen in de wereld als een model van LEGO stenen. Buckingham Palace bevindt zich in het centrum van Londen en is sinds 1837 de residentie van de Britse monarchen. Sindsdien worden er buitenlandse staatshoofden ontvangen en vinden er inhuldigingen en audiënties plaats.

In 2015 opende Buckingham Palace haar deuren voor het publiek en worden er rondleidingen gegeven. Op de voorgrond is de monumentale neoklassieke gevel, die werd ontworpen in 1913 door architect Sir Aston Webb en omvat het beroemde balkon, de binnenplaats en de paleis poorten in dit gedetailleerde LEGO-model. Een rode dubbeldekker bus, zwarte taxi en het Victoria Memorial completeert het model en de essentie van het prachtige paleis in een van de meest dynamische steden in de wereld.

De Architecture 21029 Buckingham Palace set maakt deel uit van het thema LEGO Architecture.

LEGO Architecture 21029 Buckingham Palace kenmerken

  1. Een fascinerende LEGO versie van de bekende architectuur-icoon Buckingham Palace.
  2. Inclusief neo-klassieke voorgevel van de oostvleugel van het paleis met koninklijke vlag, voorplein en paleispoort, plus een en gedeelte van ‘the Mall’ inclusief Victoria Memorial, rode dubbeldeksbus en zwarte taxi.
  3. Het bijgeleverde boekje bevat details van het ontwerp en informatie over de architectuur en de historie van het gebouw
  4. Deze set bevat meer dan 700 LEGO stenen.

Beoordelingen (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “21029 LEGO Architecture Buckingham Palace”