Beschrijving

Bouw een model van de architectonisch indrukwekkendste en iconische gebouwen met LEGO stenen. Het Capitool in Washington DC, de hoofdstad van de Verenigde Staten, is een prachtig voorbeeld van neoklassieke architectuur, met meer dan 600 kamers, eindeloze gangen en een oppervlakte van meer dan 16.000 vierkante meter.

Het gebouw dat vandaag de dag zichtbaar is, is het resultaat van een aantal belangrijke bouwfases die hebben plaatsgevonden sinds de eerste steen op 18 september 1793 werd gelegd door President Washington. Deze zorgvuldig gemodelleerde en bijzonder gedetailleerde LEGO Architecture interpretatie van het Capitool is vooral opvallend door de gevel met witte pilaren met zijn beroemde trappen en gazons. Bovendien is het model voorzien van een verwijderbare koepel om de toegang te krijgen tot het gedetailleerde interieur; de beroemde National Statuary Hall is inclusief zuilen, standbeelden en tegelvloeren.

LEGO Architecture 21030 Het Capitool kenmerken

  1. Een fascinerende LEGO Architecture versie van de beroemde architectuur-icoon: het United States Capitol Building.
  2. Inclusief neo-klassieke voorgevel, koepel, kolommenrij, noord- en zuidvleugel, trap en gazons.
  3. Verwijder de koepel en kijk naar binnen in het ronde interieur inclusief kolommen, 8 standbeelden en betegelde vloer.
  4. Het bijgeleverde boekje bevat details van het ontwerp en informatie over de architectuur en de historie van het gebouw
  5. Deze set bevat meer dan 1000 LEGO stenen.
  6. Afmetingen ca.: 16 cm hoog, 44 cm breed en 14 cm diep.

Beoordelingen (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “21030 LEGO US Capitol”

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.