Beschrijving

Bouw zelf de architecturale hoogstandjes uit San Francisco na met dit indrukwekkende model 21043 uit de LEGO Architecture Skyline collectie. Dit verzamelobject van LEGO stenen bestaat uit beroemde bezienswaardigheden van San Francisco, zoals de bekende ‘painted ladies’-huizen, 555 California Street, de Transamerica Pyramid, de Salesforce Tower, de Coit Tower, Fort Point, de Golden Gate Bridge en Alcatraz. De met blauwe tegels bedekte bouwplaat die de zeestraat Golden Gate weergeeft en het naamplaatje van San Francisco maken dit prachtige model helemaal af. De LEGO Architecture Skyline collectie bestaat uit modellen die perfect zijn om in huis of op kantoor neer te zetten. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, architectuur, cultuur, geschiedenis en design. Deze skyline-bouwsets hebben een natuurgetrouw kleurenschema en zijn nauwkeurig op schaal gemaakt voor een realistische weergave van de onderlinge verhoudingen.

De Architecture 21043 San Francisco set maakt deel uit van het thema LEGO Architecture.

LEGO Architecture 21043 San Francisco kenmerken

  1. Een LEGO Architecture interpretatie van San Francisco.
  2. De set combineert beroemde bezienswaardigheden in San Francisco, zoals de bekende ‘painted ladies’-huizen, 555 California Street, de Transamerica Pyramid, de Salesforce Tower, de Coit Tower, Fort Point, de Golden Gate Bridge en Alcatraz.
  3. Ook inclusief een met blauwe tegels bedekte bouwplaat die de zeestraat Golden Gate weergeeft.
  4. Het bijgesloten boekje bevat informatie over de ontwerper, de architectuur en geschiedenis van elk gebouw en historische feiten over de stad San Francisco en het architecturale erfgoed
  5. Inclusief 4×34 bouwplaat met tegels en een decoratief naamplaatje van San Francisco.
  6. Bouw je eigen versie van ‘s werelds meest bruisende steden met de LEGO Architecture Skyline collectie.

Extra informatie

Beoordelingen (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “21043 Architecture San Francisco”

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.