Beschrijving

Combineer de wereldberoemde bezienswaardigheden van Parijs in dit magistrale skyline-model. Set 21044 uit de LEGO Architecture Skyline collectie omvat de Arc de Triomphe, de Champs-Elysées, de Tour Montparnasse, het Grand Palais, de Eiffeltoren en het Louvre. Parkgedeelten met gras en bomen en een decoratief naamplaatje maken het model helemaal af. De set is speciaal ontwikkeld om liefhebbers van architectuur, reizen, geschiedenis en design een interessante en ontspannende bouwervaring te bieden. Het model is zeer geschikt als ‘magnifique’ blikvanger voor thuis of op kantoor. Deze skyline-bouwsets hebben een natuurgetrouw kleurenschema en zijn nauwkeurig op schaal gemaakt voor een realistische weergave van de onderlinge verhoudingen.

De Architecture 21044 Parijs set maakt deel uit van het thema LEGO Architecture.

LEGO Architecture 21044 Parijs kenmerken

  1. Een LEGO Architecture interpretatie van Parijs.
  2. Bevat een selectie van de meest beroemde bezienswaardigheden van Parijs, zoals de Arc de Triomphe, de Champs-Elysées, de Tour Montparnasse, het Grand Palais, de Eiffeltoren en het Louvre, plus parkgedeelten met gras en bomen.
  3. Het bijgesloten boekje bevat informatie over de ontwerper, de architectuur en geschiedenis van elk gebouw en historische feiten over de stad Parijs en het architecturale erfgoed
  4. Inclusief 4×32 bouwplaat met tegels en een decoratief naamplaatje met daarop ‘Paris’.
  5. Bouw je eigen versie van ‘s werelds meest dynamische steden met de LEGO® Architecture Skyline collectie.
  6. De LEGO Architecture sets zijn een eerbetoon in LEGO stenen aan de wereld van de architectuur, speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, design, architectuur en geschiedenis.

Extra informatie

Beoordelingen (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “21044 Architecture Parijs”

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.