fbpx

Beschrijving

Bouw zelf de architecturale meesterwerken uit Las Vegas, Nevada, met dit realistische model uit de LEGO Architecture Skyline collectie. Dit verzamelobject van LEGO stenen bestaat uit beroemde bezienswaardigheden die zich op en rond de Las Vegas Strip bevinden, zoals het Bellagio Hotel, het Luxor Hotel, het Encore Hotel, de Stratosphere Tower en de Fremont Street Experience in de binnenstad. Het geheel is afgewerkt met een decoratief ‘Las Vegas’-naamplaatje. De LEGO Architecture Skyline collectie bestaat uit modellen die in huis of op kantoor kunnen worden tentoongesteld. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, architectuur, cultuur, geschiedenis en design. Deze souvenirsets hebben een natuurgetrouw kleurenschema en zijn nauwkeurig op schaal gemaakt voor een realistische weergave van de onderlinge verhoudingen.

De Architecture 21047 Las Vegas set maakt deel uit van het thema LEGO Architecture.

LEGO Architecture 21047 Las Vegas kenmerken

  1. De set bestaat uit bezienswaardigheden op en rond de Las Vegas Strip, zoals het Bellagio Hotel, het Luxor Hotel, het Encore Hotel, de Stratosphere Tower en de Fremont Street Experience.
  2. Bij de set hoort ook het bekende ‘Welcome to Las Vegas’-bord met de woestijn en de weg afgebeeld op de met tegels bedekte bouwplaat.
  3. Het bijgesloten boekje bevat informatie over de ontwerper, de architectuur en de geschiedenis van elk gebouw en historische feiten over de stad Las Vegas en het architecturale erfgoed.
  4. Inclusief 4×34 bouwplaat met tegels en decoratief ‘Las Vegas’-naamplaatje.
  5. Bouw je eigen versie van de meest bruisende steden ter wereld met de LEGO Architecture Skyline collectie.
  6. De LEGO Architecture serie is een eerbetoon in LEGO stenen aan de wereld van de architectuur, speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, design, architectuur en geschiedenis.