fbpx

21153 Minecraft De schapenboerderij

22.99 20.94

Op voorraad


Beschrijving

Kinderen zullen genieten van alle Minecraft actie in deze LEGO Minecraft speelset 21153 De schapenboerderij, bestaande uit een boerderij met 2 gekleurde schapen en een lammetje. Spelers van deze game die allerlei records gebroken heeft zullen het geweldig vinden om hun eigen avonturen te bedenken met de minifiguur van Steve en kunnen schapen scheren, het lam verzorgen en leuke figuren bouwen om hun boerderij nog mooier te maken. Dit Minecraft verzamelspeelgoed is inclusief bouwinstructies voor 3 decoratieve creaties en extra LEGO stenen voor nog meer bouwmogelijkheden. De set kan worden gecombineerd met andere sets om een uniek LEGO Minecraft universum te creëren om mee te spelen en neer te zetten!

De LEGO Minecraft 21153 De schapenboerderij set maakt deel uit van het thema Minecraft.

LEGO MINECRAFT 21153 DE SCHAPENBOERDERIJ KENMERKEN

  1. Inclusief een minifiguur van Steve, plus figuren van een rood schaap, een geel schaap en een lammetje die nieuw zijn vanaf augustus 2019.
  2. De set bevat een Minecraft boerderij met een berk, een hek, een riviertje, stapstenen, gewassen, bloemen, 2 gekleurde Minecraft schapen en een lammetje, plus gekleurde LEGO stenen waarmee 1 van de 3 leuke creaties gebouwd kan worden om de boerderij nog mooier te maken.
  3. Dit Minecraft speelgoed bevat ook extra LEGO stenen voor nog meer creatieve bouwmogelijkheden.
  4. Pak je schaar en ga aan de slag op de schapenboerderij!
  5. Bouw 1 van de 3 modellen of bedenk zelf een creatie om de boerderij nog persoonlijker te maken.
  6. Eenvoudig te herbouwen modulair ontwerp waarmee snel en gemakkelijk iets anders te bouwen is.

Extra informatie

Leeftijd