fbpx

Beschrijving

Ontdek een wereld vol Minecraft avonturen met deze LEGO Minecraft set 21154 De Blaze brug, die bestaat uit een vurige Minecraft netheromgeving met een brug, brandende lava, angstaanjagende Minecraft mobs en unieke items. Spelers van deze game die allerlei records heeft gebroken zullen het geweldig vinden om de vallende rots-functie en vliegende blaze-functie te activeren, terwijl ze de strijd aan gaan met de vijandige mobs om de brug over te steken en de schat te veroveren. Kinderen kunnen deze Minecraft verzamelspeelset combineren met andere sets om een uniek LEGO Minecraft universum te creëren om mee te spelen en neer te zetten. Inclusief een minifiguur van Alex, plus een Wither-skelet en 2 blazefiguren met draaiende blazestaven.

De LEGO Minecraft 21154 De Blaze brug set maakt deel uit van het thema Minecraft.

LEGO MINECRAFT 21154 DE BLAZE BRUG KENMERKEN

  1. Inclusief een minifiguur van Alex, plus een Wither-skelet en 2 blazefiguren met draaiende blazestaven.
  2. De set bevat een bouwbare Minecraft netheromgeving met een brug, lava, magma, zielenzand, gloeisteen, grind en netherkwartsblokken, een brouwstandaard, 2 drankjes en een kist met een schat.
  3. Trek je diamanten harnas aan, pak je diamanten zwaard en ga naar de Blaze brug!
  4. Ga de strijd aan met het Wither-skelet en ontwijk de langsvliegende blaze om de brug over te steken en de schat te bemachtigen.
  5. Activeer de vallende rots-functie en vliegende blaze-functie.
  6. Gebruik je fantasie: bouw de set om voor nog meer LEGO Minecraft creaties!

Extra informatie

Leeftijd