fbpx

21155 Minecraft De Creeper mijn

89.99 80.94

Op voorraad


Beschrijving

Beleef Minecraft avonturen boordevol actie met de LEGO Minecraft set 21155 De Creeper mijn. Dit model is ontworpen voor fans van de game die allerlei records gebroken heeft en zit boordevol coole functies en kenmerken die nieuw zijn vanaf augustus 2019. Kinderen kunnen het opnemen tegen de Creeper en de mummie, rotsblokken opblazen met dynamiet en hun opgegraven goud opbergen in het enorme standbeeld van de Creeper, waarna de goudblokken met één beweging van de hendel direct in de schatkist terechtkomen.

Dit Minecraft verzamelspeelgoed bestaat daarnaast uit een werkende rail met mijnkarretje en een gedetailleerd Minecraft onderkomen met een bed, aambeeld, oven, schatkist en groenteperk. De set kan worden gecombineerd met andere sets om een uniek LEGO Minecraft universum te creëren om mee te spelen en neer te zetten. Inclusief 3 minifiguren: Steve, een smid en een mummie, plus figuren van een Creeper, koe en vleermuis.

De LEGO Minecraft 21155 De Creeper mijn set maakt deel uit van het thema Minecraft.

LEGO MINECRAFT 21155 DE CREEPER MIJN KENMERKEN

  1. Inclusief 3 minifiguren: Steve, een Minecraft smid die nieuw is vanaf augustus 2019 en een mummie, plus figuren van een Creeper, koe en vleermuis.
  2. De set omvat een mijn met rails, mijnkarretje en 3 explosiefuncties, een onderkomen met een groot standbeeld van een Creeper, 2 Creeper banners, ladders, een bed, een aambeeld en een oven, een woestijn- en mesa-omgeving met 2 borden, een cactus en een geïrrigeerd groenteperk.
  3. Gebruik het Minecraft dynamiet om de rotsblokken op te blazen en de geblokkeerde rails vrij te maken.
  4. Neem het met je ijzeren zwaard op tegen de mummie.
  5. Spring in het mijnkarretje en betreed de Creeper mijn die barst van het goud.
  6. Bewaar je gevonden schatten in het enorme standbeeld van de Creeper en trek vervolgens aan de hendel om ze in de schatkist te laten vallen.

Extra informatie

leeftijd

8+