fbpx

Beschrijving

LEGO l Disney 41161 Aladdins en Jasmines paleisavonturen is de perfecte Aladdin speelset voor het naspelen van magische scènes uit de Disneyfilm Aladdin. Met een kleine markt, de Grot der Wonderen, het paleis en een vliegend tapijt kunnen Disneyfans de magie steeds weer opnieuw beleven. Verplaats de meubels en de marktkraam eenvoudig naar andere kamers van het paleis voor een andere speelervaring en gebruik de draaifunctie om het tapijt rond het paleis te laten vliegen. Inclusief Aladdin en prinses Jasmine minipoppetjes plus een LEGO vogelfiguur.

De LEGO Disney 41161 Aladdins en Jasmines paleisavonturen set maakt deel uit van het thema Disney.

LEGO DISNEY 41161 ALADDINS EN JASMINES PALEISAVONTUREN KENMERKEN

  1. Inclusief 2 minipoppetjes: Jasmine en Aladdin, plus een LEGO vogelfiguur.
  2. Bevat een bouwbaar speelgoedpaleis met 3 kamers, terras en balkon, een vliegend tapijt met vliegfunctie, een marktkraam en een ingang naar de Grot der Wonderen die open kan.
  3. Accessoire-elementen: een magische lamp, een slang, een tiara, een haarborstel, een parfumfles, fruit, brood, vogelvoer, een bord en bekers.
  4. Gebruik de draaifunctie om de minipoppetjes van Aladdin en Jasmine op het vliegend tapijt rond het paleis te laten vliegen of maak het tapijt los en laat je fantasie de vrije loop voor nog meer magische avonturen.
  5. Verplaats de meubels en de marktkraam eenvoudig naar andere kamers van het paleis voor een geheel eigen speelervaring.
  6. Dit eenvoudig te bouwen Disney Aladdin bouwspeelgoed is de perfecte speelset om favoriete momenten uit de Disneyfilm na te bouwen en te spelen.

Extra informatie

Leeftijd

Beoordelingen (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “41161 Princess Aladdins en Jasmines paleisavonturen”