fbpx

Beschrijving

Beleef spannende avonturen in Elvendale met de genezingself Rosalyn Nightshade, die samen met de draak Sapphire over het woud waakt en de Elfen helpt bij hun missie. De set is inclusief draak met doorschijnende vleugels, ruimte op haar rug voor twee minipoppetjes en een babydraakje, plus een boom die kan worden geopend met een verborgen boomhuis van twee verdiepingen met een alchemiekamer en een medische werkplek. Inclusief twee minipoppetjes plus een goblin en drie dierenfiguren.

De Elves 41187 Rosalyns genezings-schuilplaats set maakt deel uit van het thema LEGO Elves.

LEGO Elves 41187 Rosalyns genezings-schuilplaats kenmerken

  1. Inclusief twee minipoppetjes: Rosalyn Nightshade en Naida Riverheart, plus Rimlin de goblin, Sapphire de draak, Lula het babydraakje en het berenwelpje Lil’ Blu.
  2. Bij de set hoort een boom met bladeren die kunnen worden geopend, met daarachter een verborgen boomhuis van twee verdiepingen inclusief alchemiekamer, haard, keuken, slaapkamer, medische werkplek en een grote kar.
  3. De set omvat ook een in allerlei standen verstelbare volwassen draak met doorschijnende vleugels en ruimte op haar rug voor twee minipoppetjes en een babydraakje, plus een klein gedeelte met vleesetende planten en een plant-valstrik.
  4. Duw de bladeren van de boom opzij om de tweede verdieping van de genezingsschuilplaats te onthullen.
  5. Accessoire-elementen: een flesje voor toverdrank, een ketel, een fakkel, pijl en boog, een kruiwagen, twee koekjes en een gouden kroon.